Biludlejning i Australien's største by Sydney

Australien - Sydney - AF - 2. januar 2013
Australiens største by, Sydney, er verdenskendt som det enorme lands kulturelle centrum og hvis du skal finde biludlejning i Sydney kan du danne dig et overblik ved hjælp af vores søgemaskine.

Sydney er en veritabel metropol med alt, hvad det indebærer af summende storbyliv, monumentale bygninger og fantastiske restauranter. Fra bymidten har man en smuk udsigt over den ikoniske havnefront. Og ude i oplandet venter et væld af unikke oplevelser.

Sydney City
Havnen i Sydney er et must for enhver besøgende. Udsigten og stemningen på havnen er noget for sig. Og det er også her, man finder nogle af byens bedste restauranter. For eksempel Café Sydney og Guillaume at Bennelong, som ligger inden i det store operahus. Så har du lejet bil og er blevet sulten er det her du skal holde ind til siden.

Efter at have oplevet udsigten og den friske luft ved havnen, kan man trække sig lidt tilbage i Australiens ældste park Hyde Park. Den store park indeholder en række smukke monumenter, springvand og offentligt tilgængelige kunstværker. I løbet af året lægger parken også græs til forskellige arrangementer som Sydney Festival, Australia Day og en stor mad- og vinfestival.

For den kulturelt interesserede byder Sydney på lidt af hvert. Byen har flere store museer med imponerende samlinger. Læg for eksempel vejen forbi Museum of Contemporary Art Australia (MCA). Museet udstiller det førende inden for moderne kunst fra Australien såvel som resten af verden. Selve museet er indrettet i en gammel Art Deco bygning på havnen, som er et arkitektonisk kunstværk i sig selv.

Sydney West
Få kilometer fra Sydneys centrum venter en lang række smukke naturoplevelser. Både Sydney West og Sydney North er spækket med grønne områder. Benyt dig af biludlejning fra Sydney Lufthavn og sæt kursen mod Featherdale Wildlife Park i Sydney West.

Parken er hjem for 300 forskellige australske dyrearter. Og parkens besøgende får muligheden for at komme helt tæt på dyrene i naturlige omgivelser. Der er for eksempel mulighed for at kæle med en koala og håndfodre de nysgerrige kænguruer. Featherdale ligger desuden på vejen mod de berømte Blue Mountains, som også er et besøg værd.

Sydney North
Nord for Sydneys centrum ligger en lille enklave af grønne forstæder, hvorfra man har en fantastisk udsigt over bymidten og havneområdet. Der ligger desuden en række lækre sandstrande i området, hvor man kan bade og surfe. Manly og Palm Beach er blandt de mest populære.

Området er også et godt sted for en familieudflugt, en vandretur i klipperne eller en tur i zoologisk have. Området har også en række charmerende små udendørs caféer og restauranter.