Information om biludlejning i lufthavne

Gode råd - AF - Opdateret 2. august 2017
Lejer du bil direkte fra lufthavnen er du hurtigt på vej til din endelige destination. Udbuddet af lejebiler er stort i de fleste lufthavne og ved at leje bil sparer du eventuel transfer eller taxa fra lufthavnen til hotellet.

Det er kan være en god idé at leje bil direkte fra lufthaven. Uanset om du skal på forretningsrejse eller ferie er der en frihed forbundet ved at have bil direkte fra lufthavnen.

Via billejePris.dk kan du let søge billeje priser i de forskellige lufthavne rundt om i verden. Vi sammenligner priser for alle de store selskaber herunder AutoEurope, HolidayAutos, AutoEscape, med flere. Søger du lejebil fra lufthavnen får du automatisk et stort udbud fra de forskellige udlejningsselskaber.

Fordele ved at leje bil i lufthavnen

Udover friheden til at køre direkte til hotellet fra lufthavnen i egen bil er der også andre fordele forbundet med at leje bil i lufthavnen.

Spar transfer fra lufthavn til hotel
Hvis du skal på ferie er der som regel et transfer gebyr involveret når du skal transporteres fra lufthaven til dit hotel. Dette gebyr sparer du ved at leje bil i lufthavnen og det vil som regel også være hurtigere at få udleveret en lejebil end det er at vente på at alle kommer ombord på et af rejseselskabernes busser. For ikke at tale om den tid det tager at køre rundt til at de forskellige hoteller og sætte folk af, inden bussen når frem til det hotel hvor du skal bo.

Stort udbud af lejebiler
Lejer du bil når du er ankommet til dit hotel, vil udbuddet af lejebiler ofte afhænge af hvilke biludlejningsfirmaer der ligger i gå afstand fra det hotel du bor på. Lejer du bil fra lufthaven er der altid et kæmpe udbud af lejebiler, fordi næsten alle større biludlejere har et kontor tilknyttet lufthavnen. Større udbud af leverandører giver ofte mere valgfrihed og bedre priser.

Fleksible åbningstider i lufthavnen
I lufthavne er man vant til at folk ankommer på alle tider af døgnet og derfor vil du næsten altid kunne leje en bil uanset hvad hviket tidspunkt dit fly lander. Du skal dog være opmærksom på at nogen bilselskaber opkræver et gebyr hvis man kommer ankommer mellem 23 og 7 om morgenen. De fleste har altså døgnåbent, men nogen kræver lidt ekstra for at holde åbent om natten. Sådan er det dog ikke alle steder.

Det skal du være opmærksom på når du lejer bil i en lufthavn

Der er mange fordele ved at leje bil direkte fra lufthavnen, men der er også et par ting du bør være særlig opmærksom på.

Biludlejningskontorets beliggenhed
Det første du bør holde for øje når du booker billeje fra en lufthavn, er at nogen udlejere har kontor uden for lufthavnen eller terminalen. Det vil altså sige at man skal transporteres fra lufthavnsterminalen, hen til det sted hvor man afhenter sin lejebil. Dette koster ikke noget, men det kan være rarere at få udleveret lejebilen med det samme, når man ankommer efter en lang og hård flyvetur.

I nogen lufthavne som eksempelvis Københavns Lufthavn er det alle kontorer der ligger uden for terminalen, så her er der ikke så meget at tage højde for. I andre lufthaven som eksempelvis Palma de Mallorca Lufthavn kan man både leje bil af udlejere der har kontor inden i selve lufthavnen og udlejere der har kontor væk fra lufthavnsområdet.

Når du søger billeje fra en lufthavn med BillejePris.dk, kan du filtrere de firmaer væk, som ikke ligger inde på selve lufthavnsområdet, ved at vælge "Ingen shuttle".

Forsinkelse hos flyselskabet
Hvis dit fly bliver forsinket er det vigtigt at du underetter biludlejningsselskabet om det hurtigst muligt. De fleste selskaber vil blot lade dig hente bilen lidt senere, hvis ikke det er efter lukketid, men nogen af de helt billige lavprisselskaber vil kræve et ekstra gebyr. Derfor bør du altid aftale afhentning lidt senere end du lander. Det giver dig en lille buffer - husk på at der ofte også går en rum tid med at komme ned til bagagebåndet og med at få udleveret bagagen.

Mest benyttede lufthavne til billeje

De mest benyttede lufthavne til billeje er selvfølgelig afhængige af danskernes rejsevaner. Da Spanien er et populært rejsemål for danskere er de to mestpopulære lufthavne også i Spanien.

Top 10 søgte lufthavne ifbm. billeje
1. Malaga Lufthavn, Spanien
2. Mallorca Lufthavn, Spanien
3. Bergen Lufthavn, Norge
4. Gazipasa Alanya Lufthavn, Tyrkiet
5. Nice Lufthavn, Frankrig

Undersøg priserne på lejebil fra lufthaven i hele verden

Du kan let undersøge priserne på billeje i lige præcis den lufthavn du skal rejse til ved hjælp af vores søgemaskine. Vi sammenligner priser for samtlige udlejere i næsten alle lufthavne i verden. Vil du gerne undgå transport fra lufthavnen til udlejningskontoret, kan du let vælge disse udlejere fra ved hjælp af filtre.

Billeje fra lufthavne i forskellige lande
Nogen gange kan det være lettere at få overblik via et kort, så derfor har vi lave et par kortoversigter med lufthavne i udvalgte lande. så kan du let klikke på den lufthavn du skal flyve til, for at søge ledige ejebiler.
1. Lufthavne i Spanien
2. Lufthavne i Italien
3. Lufthavne i Portugal
4. Lufthavne i Ungarn
5. Lufthavne i Polen
6. Lufthavne i Malta

God fornøjelse med at finde den perfekte lejebil næste gang du flyver ud i verden.
Skal du leje bil i udlandet?
Søg billig billeje hos flere selskaber på én gang.