Biludlejningsfirmaer

Avis
Avis er et amerikansk biludlejningsfirma, der blev grundlagt i 1946 i Detroit. I dag er selskabet et af de største i verden, når det kommer til billeje, og Avis holder til i langt de fleste af verdens lande.
Pil Læs mere

Buchbinder
Buchbinder er et tysk biludlejningsfirma, som i maj 2017 blev opkøbt af den franske gigant Europcar. Derfor fungerer Buchbinder i dag som en del af Europcar-koncernen, hvor firmaet figurerer som et discountfirma, hvor man kan leje en bil til billige penge. I dag fungerer Buchbinder derfor som en del af Europcar.
Pil Læs mere

Firefly
Firefly er et amerikansk firma, der beskæftiger sig med biludlejning. Firefly er ejet af den amerikanske gigant Hertz og skal fungere som deres måde at tilbyde billig biludlejning på. Det betyder også, at Firefly via sin rolle som datterselskab har en stor udbredelse i både USA og Europa, da Hertz er et af verdens største udlejningsfirmaer.
Pil Læs mere

Goldcar
Goldcar er et spansk biludlejningsfirma, som er populært i store dele af Sydeuropa. Firmaet er særligt kendt for, at deres biludlejning er ekstremt billigt, og derfor er det et oplagt valg for mange turister, der har brug for en bil til deres ferie. Goldcar blev i juli 2017 købt af den franske biludlejningsgigant Europcar.
Pil Læs mere

Helle Hollis

Pil Læs mere

Hertz
Hertz er et amerikansk biludlejningsfirma, som i dag er blandt de største i verden. Hertz blev grundlagt i 1918 og blev i 1923 opkøbt af John D. Hertz. Deraf navnet. Firmaet har afdelinger i utallige lande, heriblandt Danmark, og er kendt som en gigant i branchen med en god kundeservice og en stor anerkendelse.
Pil Læs mere

InterRent
InterRent er en del af Europcar-koncernen og fungerer som deres lavprisudlejningsfirma. Firmaet holder til i en række af verdens lande, hvorfor der er mulighed for at leje en billig bil ved mange populære feriedestinationer.
Pil Læs mere

Sixt
Sixt er et tysk biludlejningsfirma, som blev grundlagt i 1912 af Martin Sixt. Derfor hedder firmaet i dag også Sixt, som følge af hans efternavn. I dag er Sixt et stort og anerkendt firma, der holder til i mange lande. Særligt i hjemlandet Tyskland og i nabolandet Østrig er Sixt meget udbredt.
Pil Læs mere