Billeje fra Calgary Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Calgary Internationale Lufthavn.Information om Calgary Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Calgary Internationale Lufthavn
YYC
Calgary, AB
Canada

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Calgary Lufthavn den 8. billigste lufthavn at leje bil fra i Canada.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
2000 Airport Rd NE, Calgary, Alberta, Canada


Telefon: +1 403 735 1200

ANDRE NAVNE:
YYC Calgary International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
5 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Canada

Lufthavn
Sted
Edmonton, AB
Halifax, NS
Island Lk/Garden Hill
Montreal
Ottawa
Toronto
Richmond, BC
Victoria


Generel information om Calgary Lufthavn

Calgary Internationale Lufthavn fakta
Calgary International Lufthavn ligger 17,7 kilometer nordøst for den canadiske by Calgary. Lufthavnen er den fjerde travleste i Canada - målt på passagerer - og betjener over 15 millioner rejsende årligt. Med en køreafstand på 15-20 minutter til Calgarys midtby er det både nemt og hurtigt at komme til og fra lufthavnen i bil.
Calgary skyline
Afhent lejebilen i Calgary Lufthavn, så er du hurtigt inde i selve Calgary by. iStockPhoto/jenifoto


Lufthavnen kan prale af at have Canadas længste bane samt landets højeste fritstående kontroltårn. Derudover er der to terminaler med mange gates, som leder passagererne godt på vej.

Calgary International Lufthavn bruges af passagerer fra hele verden, når de skal flyve til destinationer i både Canada, USA, Mexico, Caribien, Europa og Asien. Mange af ruterne er direkte, hvilket er en fordel, hvis du vil undgå mellemlandinger.

Lufthavnen er blandt andet et knudepunkt for flyselskaberne WestJet, Air Canada og Air Canada Express, som har ruter til blandt andet Cuba, Mexico, England, Hawaii, Costa Rica og mange flere destinationer.

Det er intet problem, hvis du skal slå et par timer ihjel i Calgary International Lufthavn. Der er både mulighed for restaurantbesøg, shopping, opbevaring af bagage og at veksle valuta. Derudover tilbyder lufthavnen noget så luksuriøst som spa, skopudsning, to onsite hoteller, arkader og turistinformation.

Derudover finder du Calgary International SpacePort, som åbnede i år 2000. Her kan du blive underholdt, mens du lærer om rumfart, astronauter og meget mere. Formålet med dette er på én og samme tid at kunne underholde ventende passagerer og at lære dem noget konkret om rumfart via den nyeste teknologi.

Med Calgary International Lufthavns stigende popularitet kunne lufthavnen i oktober 2016 åbne dens internationale terminal. Derfor finder du i dag to terminaler, hvoraf der i den ene foregår indenrigsflyvninger, mens den nyeste terminal håndterer internationale flyvninger til nær og fjern.

Den internationale terminal er næsten dobbelt så stor som den anden terminal, og du finder 24 gates i den. Udover at lufthavnen kan tilbyde udstyr i topklasse på alle fysiske områder, finder du også flere muligheder for at købe det sidste til din rejse eller at få tiden til at gå. Du finder blandt andet Starbucks, Thai Express, Subway, tax free butikker og mange andre shoppingmuligheder, restauranter og services.

Får du brug for en bil, når du er i Canada, kan du leje den i Calgary International Lufthavn fra mere end seks forskellige biludlejningsselskaber. Du kan leje en bil direkte fra lufthavnen eller benytte dig af en shuttle-service, som tager dig med ud til et af fire tilknyttede off-airport biludlejningsfirmaer.

Skal du parkere din egen bil i lufthavnen, er der også mulighed for parkering i Calgary International Lufthavn. På deres hjemmeside kan du nemt regne ud, hvad det vil koste dig at have din bil parkeret i lufthavnen.

Lejebil til Calgary
Calgary er en canadisk by med over 1,2 millioner indbyggere, som ligger i den sydlige del af provinsen Alberta. Det høje indbyggertal gør byen til Albertas største.

I kort afstand i bil fra Calgary finder du både Rocky Mountains og prærieområder, som er et besøg værd. Igennem selve byen løber floderne The Bow River og The Elbow River. Førstnævnte er den største og løber fra vest til syd, mens The Elbow River løber fra nord til syd, indtil den løber sammen med The Bow River.

Med kun cirka 80 kilometer, svarende til et par timer i bil, til Rocky Mountains, er byen en populær destination for vintersportsudøvere. I byen ligger Canada Olympic Park, hvor professionelle atleter træner i bobslæde, skihop, ski, snowboarding og meget mere.

Calgary er kendt for at have mange multikulturelle områder. Derfor vil du også kunne finde mange etniske og eksotiske spisesteder rundt omkring i byen. Er du til klassisk ballet findes Alberta Ballet Company i byen, som er det tredje største balletkompagni i Canada. Har du lyst til at gå i teateret, er der også mange forskellige muligheder for dette i Calgary.Senest fundne priser på billeje fra Calgary Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Chevrolet Spark
01-08-2022
772,- pr. dag