Billeje fra Edmonton Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Edmonton Internationale Lufthavn.Information om Edmonton Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Edmonton Internationale Lufthavn
YEG
Edmonton, AB
Canada

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Edmonton Lufthavn den 6. billigste lufthavn at leje bil fra i Canada.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
1000 Airport Rd, Nisku, Alberta, Canada


Telefon: +1 780 890 8900

ANDRE NAVNE:
Edmonton International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
4 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Canada

Lufthavn
Sted
Calgary, AB
Halifax, NS
Island Lk/Garden Hill
Montreal
Ottawa
Toronto
Richmond, BC
Victoria


Generel information om Edmonton Lufthavn

Edmonton Internationale Lufthavn helt kort
Edmonton International Lufthavn ligger 26 kilometer sydvest fra byen Edmonton i den canadiske provins Alberta. Det svarer til cirka 30 minutter i bil. Fra lufthavnen transporteres både flyrejsende passagerer og last. Den er Canadas største lufthavn målt i areal, og så er det den femte travleste lufthavn målt på passagertrafik. I år 2015 betjente den knap 8 millioner passagerer.

Det er en helt speciel oplevelse at rejse fra Edmonton International Lufthavn på grund af dens design. Lufthavnens kontor og kontroltårn har et unikt, snoet design, som er inspireret af den uhindrede vind i regionen.

Fra Edmonton International Lufthavn kan du flyve til større byer i Canada, USA, Caribien og Europa uden mellemlandinger. Du kan blandt andet rejse med WestJet, Canadian North og First Air. WestJet står for mere end halvdelen af alle flyvninger og flyver non-stop ruter til hele 28 destinationer fordelt på 46 daglige afgange.

Har du lyst til at overnatte på et nærliggende hotel, findes det fire-stjernede Renaissance Edmonton Airport Hotel i lufthavnen.

Får du brug for biludlejning, kan dette gøres direkte fra lufthavnen. Det kan ske via følgende seks biludlejningsfirmaer, som ligger i forlængelse af lufthavnen: Alamo, AVIS, Budget, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. Der er også mulighed for bilparkering i lufthavnen. Med kun en halv times tid til Edmonton i bil er det både let og hurtigt at komme til og fra lufthavnen.

Hvis du skal til og fra Edmonton International Lufthavn, og du ikke har lejet en bil, tilbyder lufthavnen servicen SkyShuttle. Det er en bus, som samler passagerer op på udvalgte stop i Edmonton. Prisen er i 2017 18 dollars - knap 120 danske kroner pr. vej. Prisen for børn er 10 dollars, eller cirka 65 danske kroner for én vej. Det er muligt at få cykler og ekstra tasker med ved yderligere betaling.

Skal du opholde dig i lufthavnen i længere tid på grund af en mellemlanding, forsinkelser på grund af dårlige vejrforhold eller lignende, er det let at få tiden til at gå. Du finder over 60 butikker og restauranter, livemusik, smuk kunst og komfortable møbler. Derudover er der opladestationer i de nyeste dele af lufthavnen, så du kan slå tiden ihjel med at arbejde, høre musik, se film eller lignende.

Skulle sulten melde sig, er der rig mulighed for at købe mad - både før og efter sikkerhedstjekket. Du kan finde alt fra juice, cookies og kager til øl, pizza og kaffe.