Billeje fra Halifax Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Halifax Stanfield Internationale Lufthavn.Information om Halifax Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Halifax Stanfield Internationale Lufthavn
YHZ
Halifax, NS
Canada

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Halifax Lufthavn den 7. billigste lufthavn at leje bil fra i Canada.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Bell Blvd, Nova Scotia, Canada


Telefon: +1 902 873 4422

ANDRE NAVNE:
Halifax Stanfield International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
6 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Canada

Lufthavn
Sted
Calgary, AB
Edmonton, AB
Island Lk/Garden Hill
Montreal
Ottawa
Toronto
Richmond, BC
Victoria


Generel information om Halifax Lufthavn

Halifax Stanfield Internationale Lufthavn ganske kort
Halifax Lufthavn ligger i den canadiske provins Nova Scotia i Halifax. Med dens afstand på cirka 35 kilometer til Nova Scotia tager det kun en halv times tid at komme ind til byen. Halifax lufthavn er den syvende travleste lufthavn i Canada, hvis man måler på trafikken af passagerer. Over 3,7 millioner passagerer rejser via lufthavnen årligt.

Lufthavnen har to landingsbaner og en enkelt terminal med 31 gates. Mere end 12 flyselskaber har ruter fra lufthavnen til destinationer i hele Canada og flere steder i Europa og USA. De populære flyselskaber Air Canada, Porter Airlines og WestJet er blot et lille udpluk af de mange flyselskaber, du kan rejse med fra Halifax Lufthavn.

Der er gode faciliteter for passagerer i lufthavnen. Der er mange muligheder for at hvile og for at spise og drikke på diverse restauranter, caféer og barer. Du kan blandt andet spise sandwiches på Subway eller slukke tørsten med juice eller kaffe på Starbucks.

Udover at give dig mulighed for at spise, giver lufthavnen dig gratis WiFi, en legeplads til børn, diverse detailforretninger, pengeautomater og en vekselbørs, hvor du kan veksle valuta. Skulle du mangle noget til ferien, kan det købes i en af lufthavnens mange butikker. På den måde er det intet problem at slå ventetid ihjel.

Som en af få lufthavne, kan Halifax Lufthavn prale af, at NASAs rumfærger kan lande i lufthavnen, hvis der skulle gå noget galt under opsendelsen af den.

Har du besluttet dig for at leje en bil til din rejse i Canada, finder du biludlejning i lufthavnenes Airport Parkade. Du kan leje en bil fra alle de store biludlejningsselskaber. Brug vores søgemaskine til at finde billig pris i Halifax Lufthavn. Husk altid at tjekke, om bilen må køre over grænsen til USA, da det ikke er tilfældet for alle. Dette tjekkes under punktet “cross border” i lejebetingelserne.

Skal din bil parkeres, er der også rig mulighed for parkering i selve lufthavnen.

Foretrækker du at rejse med bus, kan du fra lufthavnen komme til Halifax på denne måde. Der går en direkte bus med 30 eller 60 minutters mellemrum med en pris på 3,50 dollars for voksne og studerende og 2,75 dollars for børn og seniorer. Det svarer til henholdsvis cirka 23 kroner og 18 kroner. Fra maj til oktober tilbyder lufthavnen shuttlebussen Halifax Airport Express, som koster 22 dollars. Der findes også andre shuttlebusser, som kører til forskellige destinationer i regionen og dens omegn.