Billeje fra Montreal Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Montreal Internationale Lufthavn.Information om Montreal Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Montreal Internationale Lufthavn
YUL
Montreal
Canada

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Montreal Lufthavn den 4. billigste lufthavn at leje bil fra i Canada.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
975 Roméo-Vachon Blvd. North, Québec, Canada


Telefon: +1 514 633-3333

ANDRE NAVNE:
Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport
Montréal-Trudeau


Billeje fra andre lufthavne i Canada

Lufthavn
Sted
Calgary, AB
Edmonton, AB
Halifax, NS
Island Lk/Garden Hill
Ottawa
Toronto
Richmond, BC
Victoria


Generel information om Montreal Lufthavn

Montreal Internationale Lufthavn i korte træk
Montreal Lufthavn, mere specifikt Montreal Pierre Elliott Trudeau International Airport, ligger 20 kilometer fra den canadiske by Montreal. Det tager cirka 17-20 minutter at køre fra lufthavnen og ind til midtbyen i bil.

Lufthavnen er en af to lufthavne i området. Montreal-Mirabel, som er den anden, ligger i det nordvestlige Montreal. Denne skulle oprindeligt være områdets primære lufthavn, men i dag transporterer den udelukkende fragt. Montreal Pierre Elliott Trudeau International Airport servicerer passagerer fra Greater Montreal samt de nærliggende regioner i Quebec, det østlige Ontario, Vermont og det nordlige af New York.

Det er den travleste lufthavn i Quebec provinsen og den tredje travleste lufthavn i hele Canada med en passagertrafik på 16,6 millioner årligt.

Fra Montreal Trudeau Lufthavn kan du finde flyvninger uden mellemlandinger til fem kontinenter; Europa, Asien, Afrika og Nord- og Sydamerika. Lufthavnen betjenes af mere end 40 forskellige flyselskaber, som tilbyder dig ruter til mere end 100 forskellige destinationer rundt omkring i verden.

Montreal Trudeau Lufthavnen har en enkelt stor terminal i to etager. Terminalen er inddelt i fire områder; et offentligt område, et til indenrigsflyvninger, et til internationale flyvninger og et til udenrigsflyvninger. I august 2009 åbnede et nyt firestjernet Marriott hotel i lufthavnen, hvor man kan overnatte.

Lufthavnen tilbyder flere gratis goder til de rejsende, når de opholder sig i lufthavnen. Du vil derfor blandt andet kunne nyde godt af gratis Wi Fi og et udsnit af gratis e-bøger. Derudover er der et bederum, et postkontor og et ammerum til ammende kvinder. Rundt omkring i lufthavnen vil du også kunne se kunst og forskellige kunstudstillinger.

Derudover kan du finde et stort udvalg af restauranter, caféer, barer og et væld af shoppingmuligheder. Du kan få stillet sulten eller tørsten med juice på Jugo Juice, burgere på Burger King, sandwich på Subway eller noget fjerde. Du finder også en duty free shop, hvor du kan købe snacks til rejsen.

Direkte fra lufthavnen kan du leje en bil, hvis du har besluttet dig for, at billeje er den rigtige løsning for dig. Det kan du gøre fra en række af de store biludlejningsselskaber, som du finder i forbindelse med lufthavnen.

Vil du hellere benytte dig af offentlig transport frem for biludlejning, går der både bus og tog fra lufthavnen og til Montreal midtby. Blandt andet kører buslinjen 747 fra lufthavnen og til midtbyen og omvendt døgnet rundt.