Billeje fra Toronto Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Toronto Pearson Lufthavn.Information om Toronto Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Toronto Pearson Lufthavn
YYZ
Toronto
Canada

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Toronto Lufthavn den 5. billigste lufthavn at leje bil fra i Canada.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
6301 Silver Dart Dr, Mississauga, Canada


Telefon: +1 416-247-7678

ANDRE NAVNE:
Lester B. Pearson Lufthavn
Pearson Airport


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
5 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Canada

Lufthavn
Sted
Calgary, AB
Edmonton, AB
Halifax, NS
Island Lk/Garden Hill
Montreal
Ottawa
Richmond, BC
Victoria


Generel information om Toronto Lufthavn

Hurtige fakta om Toronto Lufthavn
Lester B. Pearson International Lufthavn også kaldet for Toronto Pearson International Lufthavn er placeret tæt på byen Toronto - cirka 30 kilometer sydøst for byen ligger lufthavnen. Der er 25-30 minutters kørsel mellem lufthavnen og byen.
Toronto, Canada
Lejer du bil fra Toronto Pearson kan du let komme fra lufthaven og ind til byen.


Lufthavnens navn er opkaldt efter Canadas 14. premierminister, som døde i 1972. Han var en af de mest indflydelsesrige ministre nogensinde. Lester B. Pearson International Lufthavn er den travleste i Canada.

Lufthavnen åbnede officielt i år 1939 og hed på det tidspunkt “Malton Lufthavn”. I 1960 fik den nyt navn og hed Toronto International Lufthavn. Der kom desuden en ny navneændring i 1984. Siden er den blevet kaldt Lester B. Pearson International Lufthavn.

Globalt set er lufthavnen den 35. største set i forhold til antal rejsende. Lufthavnen er en central hub for luftfartsselskabet Air Canada. Der er 660 daglige fly fra dette selskab.

Der er 75 flyselskaber tilknyttet Lester B. Pearson International Lufthavn, som flyver til 155 rejsemål. Det er den eneste lufthavn, der, udover John F. Kennedy (New York), har non-stop flyvninger til alle verdenshjørner på nær Antarktis.

Der er mange lounges i lufthavnen. Faktisk har alliancer af flyselskaber herunder SkyTeam, OneWorld og Star Alliance deres egne lounges. Der er også mulighed for at købe en for flyselskaber.

Lufthavnen har fem landingsbaner og to terminaler for passagerer. Der er Terminal 1 og Terminal 3 til rejsende. I Terminal 1 er der 61 gates eller porte, mens der i Terminal 3 er 39 porte.

Lester B. Pearson International Lufthavn har mange faciliteter - både forretninger (også med toldfri shopping), madsteder, gratis wi-fi og opbevaring til bagage. Som noget helt særligt kan du også gå på opdagelse i kunstudstillinger og få ordnet negle i neglesaloner.

Der er omkring 30 millioner, som benytter lufthavnen hvert år.

Lufthavnen har også de største faciliteter af de-icing, som kan håndtere 10.500 fly, når det er vintersæson. Der er seks anlæg, som kan servicere helt op til 12 fly ad gangen. Vintersæsonen løber fra midt november til midt april.

Billeje er oplagt i Toronto
Byen Toronto ligger i provinsen Ontario i Canada og er hovedstad her. I 2003 var der 5,6 millioner indbyggere, det gør byen til Canadas største by. Toronto er væsentlig i forhold til finans- og handelscentre.

Der er mange forskellige etniske grupper i byen - også danskere. Faktisk er der mere end 100 forskellige sprog, så byen er en af de mest mangfoldige på globalt plan. Det mest udbredte og officielle sprog er engelsk og fransk, der er dog flest, som taler engelsk. Desuden har 350.000 kinesere bosat sig i Toronto - og der bor 400.000 italienere.

Toronto er en vaskeægte filmby og bliver kaldt Hollywood North. Flere amerikanske film og tv-serier bliver produceret her. Blandt andet er “Suits” og “Hannibal” optaget i Toronto. Der er også International Film Festival i byen. Udover Toronto er Vancouver og Montreal kendte byer, der producerer film.