Billeje fra Victoria Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Victoria Internationale Lufthavn.Information om Victoria Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Victoria Internationale Lufthavn
YYJ
Victoria
Canada

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Victoria Lufthavn den 2. billigste lufthavn at leje bil fra i Canada.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
1640 Electra Blvd, Sidney, BC V8L 5V4, Canada


Telefon: +1 250-953-7500

ANDRE NAVNE:
Victoria International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
4 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Canada

Lufthavn
Sted
Calgary, AB
Edmonton, AB
Halifax, NS
Island Lk/Garden Hill
Montreal
Ottawa
Toronto
Richmond, BC


Generel information om Victoria Lufthavn

Hurtige fakta om Victoria Lufthavn
Victoria International Lufthavn ligger på øen Vancouver Island i den nordlige del. Øen er placeret i Canada og er på størrelse med Jylland. Lufthavnen ligger nordvest for byen Victoria - omkring 26 kilometer, hvis du tager ruten Patricia Bay Hwy. Det vil tage omkring 30-35 minutter at køre i bil, hvis du skal til byen Victoria.

Lufthavnen er drevet af lokale myndigheder i Canada; kaldet Victoria Airport Authority. Da lufthavnen er drevet af myndighederne, opkræver lufthavnen et lufthavnsforbedringsgebyr for udegående rejsende. Fra marts 2017 lå beløbet på 15 .

Victoria International Lufthavn servicerede mere end 1,8 millioner turister i 2016. Med det tal betød det, at lufthavnen var på en top 10 over de travleste lufthavne i Canada. Samme år var der mere end 135.000 flybevægelser.

I 1939 var lufthavnen en træningsbase for militær. I de første par år af 2. verdenskrig blev området anvendt til træning for britisk luftfartspersonale. Det var med henblik på forberedelserne om at returnere til Storbritannien.

I år 1959 fik lufthavnen sit navn Victoria International Airport. Og i slut 90’erne overdrog Transportministeriet i Canada lufthavnen til de lokale myndigheder Victoria Airport Authority, som nævnt driver lufthavnen i dag.

Victoria International Lufthavn har tre landingsbaner og en hovedterminal til passagerer. I terminalen er der ni gates. I år 2000 blev der foretaget en renovering og udvidelse af hovedterminalen efter passagerernes efterspørgsel.

Der er mange flyselskaber tilknyttet lufthavnen, blandt andet finder du Alaska Airlines, WestJet, Island Express Air og Sunwing Airlines. Der er direkte flyvninger til destinationer i hele landet, men også til destinationer i både Mexico og USA.

I Victoria International Lufthavn er der gratis adgang til trådløst internet, spisesteder, forretninger. Og du kan veksle penge, ligesom der er en legeplads for børn.

Lej bil hvis du skal besøge Victoria
Byen Victoria er hovedstad i British Columbia - som er en provins. Victoria ligger i Canada i den sydlige del af Vancouver Island, som ligger vest for British Columbias fastland. Vancouver Island er derfor beriget med strande - fra Victoria er du tæt på vandet. Desuden har området en god placering i forhold til klima, da der er varme om sommeren og mildt i vinterperioden.

Det behagelige klima i Victoria har bevirket, at mange ældre mennesker bor i byen. Befolkningstallet i Victoria er 350.000 mennesker.

Nogle af de vigtigste erhvervsmæssige områder i byen vedrører turisme, uddannelse, søværnet og regeringsarbejde. Turismen er massiv, og der er mere end 3,5 millioner gæster, som overnatter i Victoria på årsbasis.

Oprindeligt er Victoria hjemsted for Songhees-indianerstammen. Byen er også senere blevet kendt som en britisk koloni. Victoria er derfor præget af indianerstammen og britisk kultur. Derudover er der også mange asiatiske immigranter, som bor i Victoria.

Victoria bliver kaldt “The City og Gardens”, da den har den populære botaniske have Butchart Gardens. Den må du ikke snyde dig selv for at se med alle de farverige blomster, som er et flot syn for øjnene.

Er du til shopping, så er Victoria den helt rigtige by. Her er der mange store centre, hvor du kan slippe dit shoppe-gen løs. Blandt andet er der Bay Center, Hillside shoppingcenter eller Tillum Center.