Billeje fra Aalborg Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Aalborg Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Aalborg Lufthavn
AAL
Aalborg
Danmark

Officiel hjemmeside

Husk at du eventuelt kan få erstatning hvis dit fly fra Aalborg skulle blive forsinket.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby, Danmark


Telefon: +45 98 17 11 44

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
8 internationale, 1 lokale
Generel information om Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn fakta
Aalborg Lufthavn er Danmarks tredjestørste lufthavn og blev åbnet helt tlbage i 1938.
Biludlejning Aalborg Lufthavn
Biludlejning Aalborg Lufthavn


Der findes mange gode grunde til, hvorfor du skal vende snuden mod Aalborg. Om det gælder pendling fra Sjælland til Jylland i dagligdagen, eller du ønsker at udforske Aalborg by og omegn på en miniferie, så har landets fjerdestørste by masser at byde på. Den nordjyske charme bliver du aldrig træt af.

Men når du skal til Nordjylland, så er der en del landskab mellem de spændende forstæder, så derfor vil det være en kæmpe fordel at vælge billeje direkte fra Aalborg Lufthavn.
Biludlejning gør det muligt at se mere
De fleste tager til Aalborg for at se, det man altid skal se. Og det skal du naturligvis også. Men du kunne også have godt af at se andre steder i Nordjylland. Så har du også noget at fortælle, når du kommer hjem igen.

Hvis du vælger biludlejning fra Aalborg Lufthavn, kan du komme lettere rundt allerede fra start. Kom let til dit hotel. Og hvis du arbejder i Aalborg, så bør du blive længere end dag og køre nord på - eventuelt med biludlejning.

Aalborg og omegn - det skal bare opleves
Har du endnu ikke besøgt Nordjylland og fået et stykke brunsviger med flødeskum, som man laver i Nordjylland, så er det ikke for sent at komme dertil. Når man kommer til Aalborg, så føler man næsten, at man kommer hjem. Her er der både storbyliv med masser af shopping i de hyggelige gader - og cafélivet er eminent. Du får aldrig for lidt mad, når du bestiller på en café i Aalborg. Det er ligesom at komme hjem til mor.

Er du til sport, kan du tage på stadion en dag og se superligaholdet AaB spille. Der er altid en fed stemning på den nordjyske tribune. Er du til fest, så kommer du ikke uden om nattelivet i Jomfru Ane Gade. Det skal prøves. Og der er steder til alle aldre - naturligvis fra 18 år og op.

Ved at køre 45 minutters fra Aalborg kan du komme længere nord på og opleve Blokhus, Hune, Løkken og de andre hyggelige og populære byer, hvor mange har sommerhus. Er du til strand og vand, så skal du til en af de byger og opleve bølgernes brus ved Vesterhavet. I de små byer er der også mulighed for at få en god bid mad - især fisk er en kendt spise der. Når du er på vejen derop, kan du også tage forbi forlystelsesparken Fårup Sommerland.

Få billeje billigere
Det er nemt at få billeje. Hvis du vil have det billigere, bør du dog gøre et lille forarbejde.

Planlægning.

Hvis du ser på mulighederne for billeje hjemmefra, kan du sammenligne priser og vælge efter dine behov. På den måde risikerer du ikke at gøre et dyrt køb, når du er ankommet til lufthavnen. Og så er bilen allerede klar, når du har booket hjemmefra.

Husk dog at se kontrakten godt igennem, inden du skriver under. Og når du står i Aalborg Lufthavn med bilen, bør du sikre dig, at der ikke er nogle fejl eller mangler ved bilen, inden du ruller afsted.Køretider i bil fra Aalborg Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Aalborg centrum
15 minutter
Løkken
35 minutter
Frederikshavn
45 minutter