Biludlejning Randers

BillejePris.dk viser dig vejen til billeje i Randers. Se udvalgte biludlejningsfirmaer der lejer biler ud i Randers nedenfor.

Vis kort
Annoncer
Oscar Biludlejning Randers NV
Hobrovej 365
8920 Randers
Hjemmeside
One2move Biludlejning Randers NØ
Jomfruløkken 5
8930 Randers
Hjemmeside
Avis
Aarhusvej 108
8940 Randers SV
Hjemmeside
Oscar Biludlejning Randers S
Tigervej 7
8960 Randers
Hjemmeside


Information om Randers

Randers ligger i østjylland lidt nord for Århus og tæt ved Gudenåen. Randers er kendt for flot natur og smukke omgivelser og skal du leje bil i Randers, kan du let finde de gode priser via vores hjemmeside. Vi søger efter billeje i Randers hos flere forskellige leverandører og både personvogne og varevogne.

Byens centrale placering gør at det kun tager ca. 40 minutter at køre til Århus og ca, en time til Ebeltoft. Både fra Århus og Ebeltoft kan man tage Mols linien til Sjælland. Skal man nord på finder man også Aalborg mindre end en times kørsel fra Randers.

Den nordjyske mototorvej går vest om Randers og har frakørsler flere steder ind til Centerringen. Det sydlige og nordlige Randers forbindes af Randersbro der benyttes flittigt at befolkningen i lokal området.

I 2014 fik Randers sin helt egen App, der henvender sig til folk fra Randers og giver gode tips til shopping, aktiviteter, tilbud, med mere.

Randers er blandt andet kendt for Randers Regnskov og en række forskellige museer, herunder Randers Kunstmuseum.

Tilbage i Middelalderen var Randers efter sigende samlingsplads for oprørerne mod Knud den Hellige. Randers var i Middelalderen en handelsby og blev senere en købstad. I dag er byen en pulserende by med ca. 60.000 indbyggere og derfor er biludlejning selvfølgelig også relevant i Randers og de omkringliggende byer.


Køretider i bil fra Randers


Destination
Ca. køretid
Aalborg
1 time
Århus
40 minutter
Ebeltoft
1 time