Billeje fra Carcassonne Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Carcassonne Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Carcassonne Lufthavn
CCF
Carcassonne
Frankrig

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Carcassonne Lufthavn er Ca. 2 timer og 40 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Route de Montréal, 11000 Carcassonne, Frankrig


Telefon: +33 4 68 71 96 46

ANDRE NAVNE:
Salvaza Lufthavn

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
7 internationale, 1 lokale
Generel information om Carcassonne Lufthavn

Carcassonne Lufthavn fakta
I Sydfrankrig tæt på Pyrenæerne ligger den mindre lufthavn Carcassonne Lufthavn. Den kaldes også for Salvaza Lufthavn. Der er kun 3 kilometer til Carcassonne midte, som ligger i regionen Languedoc-Roussillon. Fra lufthavnen til det centrale Carcassonne tager det cirka 10 minutter at køre i bil.
Biludlejning Carcassonne Lufthavn
Biludlejning Carcassonne Lufthavn


Der er 90 kilometer til den spændende by Toulouse, som ligger i det sydvestlige Frankrig.

Carcassonne Lufthavn havde sin åbningsdag i 1970, hvor der kun var et flyselskab, som fløj regionalt. Det var med selskabet Air Liberté, som havde afgange indtil 2001, hvor flyselskabet blev fusioneret. I slutningen af 90’erne kom Ryanair til lufthavnen og er det eneste flyselskab i Carcassonne Lufthavn.

Antallet af flypassagerer i lufthavnen er steget markant de senere år. I år 2002 var der mere end 200.000 passagerer, der benyttede Carcassonne Lufthavn. Der er madsteder og få butikker i lufthavnen, og så er der en lounge for VIP og muligheder for afholdelse af møder.

Hvis du skal til og fra lufthavnen, kan du gøre det med bus, bil, og i byen Carcassonne er der mulighed for tog. Lufthavnskoderne for Carcassonne Lufthavn har forkortelserne CCF (IATA) og LFMK (ICAO).

Carcassonne en sand middelalderby
Allerede i jernalderen var der indbyggere i Carcassonne. Om den ene del af byen er der en omkringliggende fæstningsmur, der er mere end 3 kilometer lang, og den er udstyret med 52 tårne. Muren er udstyret med bevarede byporte, som er blevet restaureret af arkitekt Viollet-le-Duc.

Byen er opdelt i to områder, hvor floden Aude skaber opdelingen. Byerne forbindes af to broer kaldet Pont vieux og Pont neuf. På den ene side af floden ligger fæstningsbyen med fæstningsmuren. På den anden side ligger den nedre bydel, Ville Basse, hvor der bor flest mennesker i byen.

Byen kaldes også for La Cité de Carcassonne, og den har mere end 3 millioner gæster årligt.

Carcassonne er placeret nord for Pyrenæerne, 53 kilometer vest for byen Narbonne og 90 kilometer sydøst for Toulouse. Der er omkring 800 kilometer til Frankrigs hovedstad Paris.

Byen Toulouse er en fantastisk by, som du også kan besøge, mens du er i området. Byen har masser af kulturliv, madmarkeder, parker, et flot bibliotek og meget mere. Eller hvad med en lækker bid fransk delikatesse, som du kan nyde med udsigt til dér, hvor floderne Canal du Midi og Garonne støder sammen? I bil vil det tage omkring halvanden time at rejse dertil.

Vejret i Carcassonne
I forhold til Carcassonnes beliggenhed har byen et middelhavsklima, som betyder en meget tør og hed sommer. Ligeledes er der milde temperaturer om efteråret, og i de resterende årstider er der kun meget lidt regn. Sne falder også meget sjældent i Carcassonne, hvorfor frost også kun forekommer i sjældne tilfælde.

Så er du til sol og varme temperaturer uden meget nedbør, er Carcassonne et fantastisk sted at besøge.

Det skal siges, at når der kommer et kraftigt uvejr, kan det dog være ret kraftfuldt med hagl, som desværre har forårsaget ødelagte vingårde. Men som nævnt er der sjældent nedbør i byen.


Køretider i bil fra Carcassonne Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Toulouse
ca. 1 time og 10 minutter
Mont Pellier
ca. 1 time og 40 minutter