Billeje fra Paris-Orly Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Paris-Orly Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Paris-Orly Lufthavn
ORY
Paris
Frankrig

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Paris-Orly Lufthavn er Ca. 2 timer
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
94390 Orly, Frankrig


Telefon: +33 892 56 39 50

ANDRE NAVNE:
Aéroport de Paris

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 4 lokale
Generel information om Paris-Orly Lufthavn

Paris-Orly Lufthavn i korte træk
Orly Lufthavn ligger cirka 14 kilometer syd for hjertet af Frankrig - hovedstaden Paris. Den er beliggende ved både Orly og Villeneuve-le-Roi. Lufthavnen er over 15 km2 og er derfor en stor lufthavn. Faktisk dækker den over 7 kommuner. Det tager cirka 25-30 minutter med bil fra Orly Lufthavn til det centrale Paris.
Biludlejning Paris-Orly Lufthavn
Biludlejning Paris-Orly Lufthavn


Lufthavnen består af to terminaler kaldet Vest og Syd. Før lufthavnen Charles de Gaulle lufthavnen blev oprettet - som også ligger nær Paris - blev Orly Lufthavn betegnet som den tætteste på Paris.

På trods af at den internationale flytrafik er overført til Charles de Gaulle Lufthavn, så er Orly Lufthavn stadig den travleste lufthavn for regional flytrafik. Orly Lufthavn er stadig en meget travl lufthavn i Paris-området, da mere end 26 millioner passagerer vælger at rejse via Orly Lufthavn hvert år.

Orly Lufthavn er nem at få overblik over, da den er opdelt i de to terminaler Syd og Vest. Uanset hvilken terminal du befinder dig i, så er der mulighed for at få en bid mad i en café eller restaurant. Desuden er der mulighed for en kop god kaffe på Starbucks. Er du sulten og ønsker noget, du kender, så er der også McDonalds.

Du finder også butikker som Paris Gourmand og andre tax-free butikker, du kan udforske. Vær opmærksom på, at der er størst madudvalg, inden du går igennem security, da de fleste madsteder ligger i check-in området.

Den nyeste terminal er Vest, hvor du virkelig kan forkæle dig selv med luksuriøse specialiteter i en seafood bar, hvor der er champagne og sågar kaviar. Desuden er der et digitalt område, hvor du kan spille spil, når du skal slå ventetiden ihjel.

Lufthavnen har også gjort det muligt, at du har god udsigt til at se flyene lette og lande, så hvis du er til det udsyn, kan du benytte dig af den oplevelse.

Paris - det skal opleves
Hovedstaden i Frankrig, som er kendt for det ikoniske Eiffeltårn, Notre Dame, Triumfbuen og ikke mindst pladsen Champs-Elysées, hvor Tour de France afsluttes hvert år. Og til store som små er der selvfølgelig Disneyland. Paris ligger i det nordlige Frankrig ved floden Seinen, som løber 777 kilometer fra Bourgogne til Den Engelske Kanal, som opdeler Frankrig og England.

Det seneste noterede indbyggertal for Paris er på 2,2 millioner inden for de såkaldte administrative grænser. Det bebyggede byområde og et metropolområde har gjort byens areal større, så det dækker over langt flere indbyggere.

Paris ses som toppen af kransekagen, når det kommer til kultur og forretningsliv. Byen kan mere end måle sig med New York og store europæiske byer både inden for politik, mode, kunstfremstilling, mediedækning og lignende.

Ser man på de økonomiske tal, så ser det godt ud. Frankrig herunder Paris-regionen, som kaldes Île-de-France, er landets førende, når det drejer sig om finansiel aktivitet, og har en enorm omsætning.

Desuden er turister fra alverdens lande glade for at besøge Paris. Mere end 30 millioner besøger Paris hvert år, hvilket gør det til verdens største rejsedestination.


Køretider i bil fra Paris-Orly Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Paris centrum
ca. 30 minutter
Versailles
ca. 25 minutter
Saint-Denis
ca. 50 minutter