Billeje fra Toulouse Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Toulouse-Blagnac Lufthavn.Information om Toulouse Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Toulouse-Blagnac Lufthavn
TLS
Toulouse
Frankrig

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Toulouse Lufthavn er Ca. 2 timer og 40 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
31703 Blagnac, Frankrig


Telefon: +33 825 38 00 00

ANDRE NAVNE:
Aéroport de ToulouseBlagnac

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
12 internationale, 2 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Frankrig

Lufthavn
Sted
Grenoble
Basel Mulhouse Freiburg
Biarritz
Bordeaux
Cannes
Carcassonne
Clermont-Ferrand
Genève
Lyon
Marseille
Montpellier
Nice
Tillé
Paris
Bastia
Saint-Jacques-de-la-Lande
Entzheim
Hyères


Generel information om Toulouse Lufthavn

Hurtige fakta om Toulouse Lufthavn
Den internationale lufthavn Toulouse-Blagnac er placeret i det sydvestlige Frankrig. Den dækker begge kommuner, Toulouse og Blagnac, hvorfor navnet kommer fra. Der er 6,7 kilometer fra lufthavnen til Toulouse centrum, som ligger nordvest for lufthavnen. Med bil og uden trafik er der en kørselstid på 10-15 minutter. Du kan køre af D901.
Biludlejning Toulouse-Blagnac Lufthavn
Biludlejning Toulouse-Blagnac Lufthavn


I 2012 var der omkring 7,5 millioner rejsende, der passerede Toulouse-Blagnac Lufthavn. Lufthavnskoden er TLS.

Listen over flyselskaber, der har flyafgange fra Toulouse-Blagnac Lufthavn, er lang. Der er både Air France, Alitalia, British Airways, Germania, Lufthansa, Ryanair og mange flere. Med de mange flyselskaber kan man komme til og fra mange lande. Særligt fra Europa, men også blandt andet Afrika, Nordamerika og Mellemøsten.

Lufthavnen har to landingsbaner samt en terminal med fire haller. I Toulouse-Blagnac Lufthavn finder du spisesteder og internet caféer, og der er mulighed for at veksle penge og toldfri shopping.

Toulouse-Blagnac Lufthavn ligger tæt på regionerne Languedoc-Roussillon og Midi-Pyrénées, hvor nogle af Frankrigs flotteste landskaber er. Som noget særligt er lufthavnen placeret, så du kan vælge enten ski- eller solferie.

Toulouse
I Toulouse vil du opleve en by fyldt med kulturelle aktiviteter og madmarkeder. Byen ligger på bredden af floden Garonne. Mange restauranter er placeret der, hvor Canal du Midi og Garonne-floden møder hinanden, hvilket er en smuk udsigt til dit måltid.

Toulouse er hovedby i den nyere region Occitanie.

Helt centralt i byen ligger Place du Capitole, hvor de lokale samles for at nyde en kop kaffe. I byen er der flotte, rosafarvede bygninger og ældre kvarterer, hvor du også kan udforske spændende madsteder. De rosafarvede bygninger er lavet på brændte røde mursten, hvoraf den lyserøde farve kommer. Byen kaldes derfor for “den lyserøde by” (fransk: la Ville Rose). Det sydfranske klima gør stedet bedre, da det passer perfekt til at udforske gaderne eller tage en pause på en udendørs café.

I byen ligger Cité de l’Espace, som viser Toulouses plads i Frankrigs luftfartsindustri. Her kan du opleve fartøjer i deres virkelige størrelser.

Derudover er der et smukt bibliotek

Destinationer nær Toulouse
Hvis du vil uden for Toulouse og for eksempel opleve Pyrenæerne, kan du køre mod syd på motorvej A64. Her er der mulighed for vandring i bjerge, ved bække og skove, hvor du vil få smukke udsigter på din vej.

Derudover er der Carcassonne og Languedoc-Roussillon, hvor der i sidstnævnte er klipper langs kysten og bjergområder. Provinsen huser romanske klostre, slotte og kirker. Ligeledes er der vingårde, så er du vinelsker, er det seværdigheder for dig. Carcassonne er en sand middelalder-inspireret by med middelalder arkitektur blandt andet i form af stenhuse og en bymur.

Ønsker du at opleve nogle af disse destinationer, vil det være en fordel at have en bil for at komme nemmest dertil og at nå mest muligt på turen.

Køretider i bil fra Toulouse Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Toulouse
ca. 20 minutter
Muret
ca. 30 minutter
Montauban
ca. 40 minutter