Biludlejning i Paris - Byernes by

Frankrig - Paris - AF - 2. januar 2013
Byernes by. Paris er en romantisk metropol, hvor kulturelle, historiske og kulinariske oplevelser står i kø året rundt. Der er ingen ende på Paris og hvis du leder efter biludlejning i Paris er du kommet til det rigtige sted.

Brug vores søgemaskine ovenfor til at søge biludlejning hos alle de store biludlejere i Paris Charles de Gaulle på én gang.

Det autentiske Paris
Latinerkvarteret indbyder med sine mange små gallerier, caféer og skæve antikvariater til en lang slentretur uden billeje. Til den ene side skvulper Seinen, som skærer sig klukkende gennem den gamle by. Fra en af broerne har man en uforlignelig udsigt til Notre-Dame katedralen og de mange turbåde, der sejler gennem byen til langt ud på aftenen.

Til den anden side finder man små tidslommer som de traditionsrige fødevaremarked på Rue Mouffetard, hvor parisiske madmødre stadig gør deres indkøb, og den kuriøse boghandel Shakespeare and Company, der stadig ser ud, som den gjorde for 60 år siden.

Det er i det hele taget en god ide at holde sig fra de oplagte turistmagneter, eller i hvert fald få dem overstået så hurtigt som muligt, så man kan komme i gang med at opleve det ægte Paris, som gemmer sig i de små stræder.

Ud af byen
Efter et par dages spadseren langs Seinen og de travle boulevarder kan det være velgørende med lidt albuerum og frisk luft i lungerne og her kommer billeje i Paris ind. Lej for eksempel en bil og kør de 20 kilometer sydvest til det imposante slot Versailles i byen af samme navn.

Slottet blev udbygget af Ludvig den 14. i slutningen af 1600-tallet, og i dag er det enorme slot med tilhørende have åbent for offentligheden. Spejlsalen i Versailles er et absolut must, når man besøger slottet. Salen strækker sig 70 meter og har en fantastisk udsigt over haven, der er så stor, at et lille tog kører besøgende rundt mellem dens seværdigheder.

En anden oplagt destination for en dagsudflugt er maleren Claude Monets have i Giverny lidt uden for Paris. Her tilbragte Monet, som af mange betragtes som impressionismens fader, sin alderdom, og det var her, han malede sine berømte åkander.

Mad, mad og mad
Franskmændene er seriøse omkring deres kogekunst. Kokkene hos den franske adel opfandt praktisk taget den finere madlavning, og traditionen for haute cuisine holdes stadig i hævd på byens mange gourmetrestauranter. Man behøver dog ikke spendere halvdelen af sin pensionsopsparing for at blive mæt i Paris.

Mange af Michelin-restauranterne i Latinerkvarteret tilbyder halv pris til frokost. Om aftenen kan man så til gengæld lægge vejen forbi en af de billigere bistroer i Luxembourg eller bag Notre-Dame, hvor kvaliteten som regel er i top.

Biludlejning i Paris
Når du lejer bil i Paris behøver det selvfølglig ikke være fra lufthavnen. Hvis du vil tjekke prisen på biludlejng i Paris centrum kan du også bruge vores søgemaskine til dette.