Billeje fra Marseille Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Marseille Lufthavn.Information om Marseille Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Marseille Lufthavn
MRS
Marseille
Frankrig

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Marseille Lufthavn er Ca. 2 timer og 30 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
13727 Marignane, Frankrig


Telefon: +33 820 81 14 14

ANDRE NAVNE:
Marseille Provence Lufthavn

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
12 internationale, 4 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Frankrig

Lufthavn
Sted
Grenoble
Basel Mulhouse Freiburg
Biarritz
Bordeaux
Cannes
Carcassonne
Clermont-Ferrand
Genève
Lyon
Montpellier
Nice
Tillé
Paris
Bastia
Saint-Jacques-de-la-Lande
Entzheim
Hyères
Toulouse


Generel information om Marseille Lufthavn

Marseille Lufthavn i korte træk
Marseilles Lufthavn ligger ca. 25 kilometer fra byen Marseille. Lufthavnen er kendt for at håndtere op mod seks millioner passagerer om året. Det er 500.000 mennesker om måneden og 16.000 om dagen – Marseilles Lufthavn er altså uhyre velbesøgt. Med åbningen af nye terminaler og flere effektiviseringer, vil dette passagerantal stige kraftigt i de næste par år. I og omkring lufthavnsområdet er det muligt at overnatte. Der er nemlig placeret fem hoteller inden for en relativ kort afstand. Benyttelse af hotel kan være særdeles fordelagtigt for dig, der har rejst hele natten og trænger til at sove, inden rejsen går videre. Marseilles Lufthavn kan nås via bus eller bil – der går ingen togforbindelser til og fra lufthavnen.
Marseille i Frankrig
Marseille i Frankrig


Ligesom så mange andre lufthavne, har Marseilles Lufthavn også en lukrativt udvalg af cafeer og restauranter. Ydermere besidder lufthavnen et shopping område og et businesscenter, hvor det er muligt at leje et businesslokale, der er udstyret med telefon, fax, internet og AV-udstyr. Ønsker man at benytte sig af internettet uden at leje et businesslokale, kan dette også lade sig gøre. Der er nemlig trådløst internet overalt i Marseilles Lufthavn. Den franske lufthavn besidder også en bank, et kontor hvor du kan veksle penge samt et apotek.

Marseilles er en fantastisk by, hvor der findes en masse seværdigheder. Disse seværdigheder nås bedst ved brug af billeje. Med biludlejning er du sikret en behagelig ferie, hvor alt kommer til at foregå efter dit tempo og giver dig den frihed at kunne køre fra A til B lige når det passer dig. Du er ikke afhængig af diverse busselskaber, der muligvis er forsinkede grundet trafikpropper m.m.


Senest fundne priser på billeje fra Marseille Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Chevrolet Spark
24-07-2021
200,- pr. dag