Billeje fra Nice Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Nice Cote D'Azur Lufthavn.Information om Nice Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Nice Cote D'Azur Lufthavn
NCE
Nice
Frankrig

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Nice Lufthavn er Ca. 2 timer og 25 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Rue Costes et Bellonte, 06206 Nice, Frankrig


Telefon: +33 820 42 33 33

ANDRE NAVNE:
Aéroport Nice Côte dAzur

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
12 internationale, 5 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Frankrig

Lufthavn
Sted
Grenoble
Basel Mulhouse Freiburg
Biarritz
Bordeaux
Cannes
Carcassonne
Clermont-Ferrand
Genève
Lyon
Marseille
Montpellier
Tillé
Paris
Bastia
Saint-Jacques-de-la-Lande
Entzheim
Hyères
Toulouse


Generel information om Nice Lufthavn

Nice Cote D'Azur Lufthavn i korte træk
Nice Lufthavn er den anden travleste lufthavn i Frankrig. På førstepladsen har vi lufthavnen i hovedstaden Paris. Nice Lufthavn bliver især benyttet af de mere velhavende mennesker herunder det internationale jetset. Jetsettet benytter Nice Lufthavn til, når de skal på luksuriøse ferier i udlandet, eller blot skal foretage en indenrigsrejse til fx Saint Tropez, Antibes, Cannes og-/eller Monaco.
Udsigt over strand i Nice Cote dAzur
Udsigt over strand i Nice Cote dAzur


Nice Lufthavn er heldigvis ikke kun forbeholdt de mere velhavende mennesker - lavprisflyselskaber som eksempelvis Easyjet findes i lufthavnen. Selve lufthavnen er placeret ca. 7 kilometer fra Nice. Nice Lufthavn er i besiddelse af to relative store terminaler. Der kører gratis pendulbusser mellem terminalerne. Ønsker man at overnatte efter en lang og trættende rejse, er dette også muligt på en af de omkringliggende hoteller. Der kører ligeledes pendulbusser mellem lufthavnen og hotellerne – og dette er ganske gratis at benytte sig af.

Den store lufthavn i Nice løber aldrig tør for elegante modebutikker, indbydende restauranter og hvad hjertet ellers begærer. Lufthavnen er kendt for at være et shopping mekka, hvor man virkelig har mulighed for at svinge betalingskortet.

Er man den person, der godt kan lide at udforske og opleve den by man er rejst hen til, anbefales det at benytte sig af billeje. Biludlejning giver dig muligheden for at se hele Nice fra ende til anden. På den måde vil du opleve hele byens kultur og måde at leve på. Ved at benytte vores søgemaskine får du et godt overblik over, hvilke biludlejningsselskaber, der findes på det franske marked. På den måde sparer du en masse tid da vi har gjort dit undersøgelsesarbejde for dig. Spar meget tid og mange penge ved at bestille billeje online.Senest fundne priser på billeje fra Nice Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Peugeot 108
31-10-2021
151,- pr. dag
Ford Ka
05-02-2022
229,- pr. dag
Fiat 500
30-08-2021
258,- pr. dag

Køretider i bil fra Nice Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Monaco
30 minutter
Marseille
2 timer
Cannes
30 minutter