Billeje fra Charles De Gaulle Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Charles De Gaulle Lufthavn.Information om Charles De Gaulle Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Charles De Gaulle Lufthavn
CDG
Paris
Frankrig

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Charles De Gaulle Lufthavn er Ca. 2 timer
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
95700 Roissy-en-France, Frankrig


Telefon: +33 1 70 36 39 50

ANDRE NAVNE:
Aéroport Paris-Charles de Gaulle

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 4 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Frankrig

Lufthavn
Sted
Grenoble
Basel Mulhouse Freiburg
Biarritz
Bordeaux
Cannes
Carcassonne
Clermont-Ferrand
Genève
Lyon
Marseille
Montpellier
Nice
Tillé
Paris
Bastia
Saint-Jacques-de-la-Lande
Entzheim
Hyères
Toulouse


Generel information om Charles De Gaulle Lufthavn

Charles De Gaulle Lufthavn fakta
Paris Lufthavn (Charles De Gaulle) er Frankrigs vigtigste lufthavn og er samtidig en af Europas travleste målt på antal passagerer. Paris Lufthavn ejer tre terminaler, der alle er forbundet med gratis pendulbusser, hvilket gør det muligt at komme fra terminal til terminal på kort tid. Charles De Gaulle har en relativ god togforbindelse til storbyen Paris samt det resterende Frankrig. Dog er det endnu lettere at nå til Paris i bil – med billeje kan du hurtigt køre til Paris.
Paris i Frankrig
Paris i Frankrig


Har man været på en lang og trættende flyrejse, er det muligt at leje sig ind på et hotel nærliggende Paris Lufthavn (Charles De Gaulle). Hotellerne er af meget fin kvalitet, hvorfor man trygt kan benytte dem. Charles De Gaulle (Paris Lufthavn) er i besiddelse af en masse barer og restauranter. Dog er det værd at vide, at terminal to kun ejer to barer og to fastfood spisesteder. Ønsker man et stort udvalg af barer og spisesteder, anbefales det at besøge terminal 2. Paris Lufthavn ejer også en masse muligheder for shopping. Ved at gå i et par timer i Paris Lufthavn, kan man hurtigt blive fristet til at købe meget. Charles De Gaulle er en fantastisk moderne lufthavn, der ejer alt hvad hjertet begærer.

Ønsker man at få det meste ud af besøget i Frankrig, anbefales det at leje bil. Med billeje kan du besøge hele den fantastiske by i din ”egen” bil. Dette giver dig muligheden for at planlægge din tur ned til mindste detalje – du er ikke afhængig af offentlig transport og lignende.


Artikler om Charles De Gaulle Lufthavn


Biludlejning i Paris - Byernes by
Byernes by. Paris er en romantisk metropol, hvor kulturelle, historiske og kulinariske oplevelser står i kø året rundt. Der er ingen ende på Paris og hvis du leder efter biludlejning i Paris er du kommet til det rigtige sted. Læs mere


Senest fundne priser på billeje fra Charles De Gaulle Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Fiat 500
14-05-2022
193,- pr. dag
Fiat 500
04-09-2021
201,- pr. dag
Renault Twingo
10-09-2021
203,- pr. dag