Billeje fra Athen Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Athen Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Athen Internationale Lufthavn
ATH
Athen
Grækenland

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Athen Lufthavn er Ca. 3 timer og 25 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Athen Lufthavn den 2. billigste lufthavn at leje bil fra i Grækenland.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Attiki Odos, Spata Artemida 190 04, Greece, Grækenland


Telefon: +30 21 0353 0000

ANDRE NAVNE:
Eleftherios Venizelos

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 10 lokale
Generel information om Athen Lufthavn

Athen Internationale Lufthavn fakta
Athen internationale Lufthavn er en stor og flot lufthavn, der ligger i og omkring storbyen Athen.
Athen
Athen


Athen Lufthavn kaldes også Eleftherios Venizelos og er en forholdsvis ny lufthavn. Lufthavnen åbnede første gang sine døre op for passagerer i 2001 og håndterer i dag mere end 14 millioner passagerer om året.

Det store antal årlige passagerer gør at priserne på biludlejning fra Athen Internationale Lufthavn er ganske fordelagtige og det er ikke unormalt at man kan få biludlejning til under 100,- pr. dag.

Før åbningen af Athen Luftavn i 2001 var det Ellinikon der var Athens Internationale Lufthavn, men denne er nu lukket og al trafik kører gennem den nye lufthavn.


Den græske hovedstad danner de perfekte kulinariske omgivelser for denne meget smukke lufthavn, der har gennemgået flere renoveringer i håb om effektviseringer på forskellige områder.

Athen Internationale Lufthavn er en moderne lufthavn, der dagligt bliver benyttet af flere tusindvis af mennesker. Disse mennesker mangler aldrig noget i Athen Internationale Lufthavn, da den besidder alt hvad hjertet begærer. Det værende fine restauranter, en masse attraktive shops og selvfølgelig alt det praktiske i form af turistkontorer, billeje, hæveautomater osv.


Athen Internationale Lufthavn er en meget sublim lufthavn at benytte, hvis man overvejer at rejse til græske land. Lufthavnen er meget overskuelig og i den forbindelse let at finde rundt i som udlænding. Skulle man alligevel have problemer af den ene eller anden slags, skal man blot spørge lufthavnspersonalet, der let og elegant kan hjælpe dig videre på din rejse.

Grækenland herunder Athen er et fantastisk rejsemål, hvor man kan opleve sydens varme og nyde livet i fulde drag. Grækenland har nogle attraktive strande, der er værd at benytte sig af, hvis man er til sol og badeferie. Er man lidt mere kulturelt anlagt, er Grækenland også et fantastisk sted at besøge. I eksempelvis Athen findes der et hav af kulturelle genstande, der er en fryd for øjet. Benytter man sig af billeje er det muligt at se endnu mere af det kulturelle Grækenland.

Fravælg den offentlige transport og lej en bil så du kan opleve meget mere og samtidig selv bestemme tempoet. Forestil dig at køre en tur op af et græsk bjerg, hvor du kan gøre alle de stop du har lyst til (det kunne jo være, at udsigten var fantastisk på ét bestemt punkt på bjerget).

Senest fundne priser på billeje fra Athen Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Fiat Panda
01-09-2020
54,- pr. dag
Fiat Panda
09-09-2020
57,- pr. dag
Volkswagen Up
24-08-2020
141,- pr. dag