Billeje fra Rhodos Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Rhodos Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Rhodos Lufthavn
RHO
Rhodos
Grækenland

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Rhodos Lufthavn er Ca. 3 timer og 45 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Rhodos Lufthavn den 6. billigste lufthavn at leje bil fra i Grækenland.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Epar. Od. Ialisou - Katavias, Paradisi 851 06, Grækenland


ANDRE NAVNE:
Rhodes International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 11 lokale
Generel information om Rhodos Lufthavn

Rhodos Lufthavn i korte træk
Rhodos Lufthavn ligger tæt ved Paradisi og ca. 15 kilometer fra storbyen Rhodos. Rhodos Lufthavn bliver benyttet så hyppigt, at den indtager tredjepladsen som den travleste lufthavn i Grækenland. Grundet Rhodos popularitet som feriemål, er Rhodos Lufthavn især travl i sommermånederne. Spørger man de lokale grækere om, hvad lufthavnen hedder, vil de svare: ”Diagoras Maritsa”.
Ting fra stranden på Rhodos
Ting fra stranden på Rhodos


Man kan ikke benytte sig af nogen former for tog/jernbaneforbindelser til Rhodos Lufthavn. Dog er bil og bus to transportmidler, der er meget velbenyttet hvad angår transport til og fra Rhodos Lufthavn. Ydermere gør rigtig mange turister brug af billeje, hvilket også er en ideel måde at se øen på. Rhodos besidder mange kulturskatte, der bl.a. gemmer sig op i de græske bjerge.

Ved brug af billeje kan du bl.a. opleve de helbredende kilder, der ligger skjult op af de græske bjergveje. Ved at drikke af disse kilder får du efter sigende en dybere indsigt i, hvem du er som person – det siger de gamle græske sagn i hvert fald. Med billeje har du også mulighed for at køre fra strand til strand. Stranden i Faliraki er et besøg værd, hvis man elsker lange sandstrande og et indbydende hav.

Øen Rhodos har en hovedstad, der også hedder Rhodos. Denne hovedstad bærer præg af det moderne og det gamle. Det skal forstås på den måde, at inde i den moderne by findes der en mur, der omkranser den gamle bydel. Denne gamle bydel er fantastisk at gå tur i om aftenen, hvor et hav af spændende gadesælgere tilbyder specielle græske genstande.


Artikler om Rhodos Lufthavn


Billeje på Rhodos - Hvad skal du se
Når du ankommer til Rhodos lufthavn (RHO), som også kaldes Diagoras, er der gode muligheder for billeje. Som regel kan man leje en bil til omkring 1.000,- for en uge leje i højsæsonen, hvis man kan nøjes med en lille bil. Læs mere


Senest fundne priser på billeje fra Rhodos Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Toyota Aygo
05-09-2020
96,- pr. dag
Chevrolet Spark
06-09-2020
98,- pr. dag
Toyota Aygo
16-08-2020
158,- pr. dag
Toyota Aygo
19-08-2020
212,- pr. dag