Billeje fra Amsterdam Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Amsterdam-Schiphol Lufthavn.Information om Amsterdam Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Amsterdam-Schiphol Lufthavn
AMS
Amsterdam
Holland

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Amsterdam Lufthavn er Ca. 1 time og 30 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Amsterdam Lufthavn den 3. billigste lufthavn at leje bil fra i Holland.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Evert van de Beekstraat 202, Schipol, Holland


Telefon: +31 207940800

ANDRE NAVNE:
Luchthaven Schiphol

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
8 internationale, 2 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Holland

Lufthavn
Sted
Eindhoven
Rotterdam


Generel information om Amsterdam Lufthavn

Amsterdam-Schiphol Lufthavn fakta
Amsterdam schipol Lufthavn er den største lufthavn i Holland og ligger lidt uden for Amsterdam og der er gode muligheder for billig billeje fra Amsterdam-Schipol Lufthavn. I lufthavnen finder du en lang række af biludlejningsfirmaer, så benyt vores søgemaskine til at finde billeje fra Amsterdam Schiphol hjemmefra, så lejebilen er klar til dig, når du ankommer til lufthavnen.
Amsterdam, Holland
Lejer du bil i Schipol Lufthavn er du hurtigt på farten. Foto: iStockPhoto / karp85


Amsterdam-Schipol Lufthavn er en af de større lufthavne i Europa, hvor der hver dag kommer mange folk gennem lufthavnen. Det er en lufthavn, hvor mange mellemlander inden de tager videre ud i den store verden og der er ofte mulighed for at tage et smut ind til Amsterdam, hvor du kan hygge dig på en af de mange cafeer eller bare slentre rundt i byens centrum.

Har du booket bilen hjemmefra, går der ikke lang tid før du er køreklar, så det er let og ligetil, når du gerne vil ud at køre lidt på egen hånd eller ved hvor du skal hen. Billeje i Holland og i Amsterdam Schiphol Lufthavn er klaret på kort tid – så vælg det hver gang.