Billeje fra Eindhoven Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Eindhoven Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Eindhoven Lufthavn
EIN
Eindhoven
Holland

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Eindhoven Lufthavn er Ca. 1 time og 35 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Eindhoven Lufthavn den 2. billigste lufthavn at leje bil fra i Holland.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Luchthavenweg 25, Eindhoven, Holland


Telefon: +31 900 9505

ANDRE NAVNE:
Eindhoven Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
7 internationale, 2 lokale
Generel information om Eindhoven Lufthavn

Eindhoven Lufthavn helt kort
Eindhoven Lufthavn ligger placeret i det sydlige Holland knap 8 km fra Eindhoven by.
Lufthavnen er beliggende vest for Eindhoven, som er én af landets fem største kommuner.
Eindhoven, Holland
Lej bilen direkte fra Eindhoven Lufthavn og kom til hotellet i en fart. Foto: iStockPhoto / amoklv


Fra lufthavnen er du kun et lille kvarter i bil fra byen Eindhoven og knap 120 km fra Amsterdam, hvilket kan tilbagelægges på knap 1 1/2 times kørsel via A2-motorvejen, der går direkte igennem landet og forbindes med store byer som Utrechts og Maastricht.

Der går desuden flere busruter fra lufthavnen, bl.a. AirExpressBus, der forbinder til større byer i Holland. Ønsker du frihed og fleksibilitet på din tur, kan du med fordel overveje at leje en bil fra ét af de mange udlejningsfirmaer i lufthavnen.

Nyder du, at dit rejsetempo er en rolig og afstressende oplevelse, kan det derfor anbefales at benytte Eindhoven lufthavn, der tilbyder gode afgangstider og god transport ud til det sydlige Holland. Temperaturen i Eindhoven kendetegnes ved et kystklima, der mildner og udjævner årlige udsving i temperatur. Dette skaber et behageligt besøg hele året rundt.

Eindhoven tilbyder destinationer til og fra Europa og til udvalgte lande i resten af verden. Hop nemt på et fly fra København eller Aarhus til Eindhoven og oplev, hvordan afstande på et landkort ikke opleves som en større barriere for dig i dag.

Ved at kaste et blik på Eindhoven Airports historie, dukker et fascinerende indblik i politiske forhold igennem det 20. århundrede op. Lufthavnen blev bygget tilbage i 1932 som en militær base, hvorfra Air Force-fly var udstationeret og kunne sendes i luften under en konflikt med Tyskland. Senere, under 2. verdenskrig, inddrog tyskerne Eindhoven Lufthavn til egen militær brug. I perioden udvidede Tyskland lufthavnens kapacitet, hvilket senere influerede den lufthavn, som Holland fik tilbage i hænderne i 1952.

Lufthavnen, som den fremstår i dag, startede sin udformning i 1984, hvor det blev besluttet at tilbyde flyrejser til civile rejsende. Den hollandske arkitekt Leo de Bever blev hevet ind i projektet, hvorefter lufthavnen så starten på sit nuværende unikke udtryk. Udviklingen af afgange for almindeligt rejsende tog herfra til, og i 2012 iværksatte man en udvidelse af lufthavnen, der i dag inkluderer et 120-væresles Tulip Inn Hotel.

Selve Eindhoven by
I kommunen Eindhoven i det sydlige Holland ligger selve byen Eindhoven ved det tidligere sammenløb af de to floder Dommel og Gender. Byen har i dag en befolkning på knap 225.000 indbyggere, der bor i en historisk og kulturrig by med floden Dommel som en oase midt i det hele.

Eindhoven by er Hollands femte største og ligger i provinsen Noord-Brabant. Den er bl.a. kendt for at huse elektronikvirksomheden Phillips’ hovedkvarter og fodboldklubben PSV Eindhoven. Byen er klart et besøg værd, hvis du har lyst til at gå på opdagelse i en energisk og unik kombination af design, innovation og teknologi, eller hvis du er historisk interesseret. Alsidige oplevelser ligger indenfor en kort køretur fra Eindhoven lufthavn, så før du får set dig om og har forladt dansk landjord, kan du derfor være omgivet af både energi og autentiske oplevelser - væk fra Amsterdams turister.