Billeje fra Rotterdam Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Rotterdam The Hague Lufthavn.Information om Rotterdam Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Rotterdam The Hague Lufthavn
RTM
Rotterdam
Holland

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Rotterdam Lufthavn er Ca. 1 time og 35 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Rotterdam Lufthavn den 2. billigste lufthavn at leje bil fra i Holland.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Rotterdam Airportplein 60, Rotterdam, Holland


Telefon: +31 104463444

ANDRE NAVNE:
Rotterdam The Hague Airport
Vliegveld Zestienhoven


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
3 internationale, 1 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Holland

Lufthavn
Sted
Amsterdam
Eindhoven


Generel information om Rotterdam Lufthavn

Rotterdam The Hague Lufthavn i korte træk
En storbyferie i Holland er ofte tæt forbundet til hovedstaden Amsterdam med dets mange kanaler og berømte kunstværker, men landets næststørste by bør bestemt ikke overses. Rotterdam er en unik metropol på godt 1.2 millioner indbyggere og 542 kvadratmeter, som ligger i den sydlige del af Holland. Byen er særligt kendt for sin smukke og særprægede arkitektur, der både præger havnefronten og det meste af byen. Her er det muligt at opleve alt fra den karakteristiske Erasmusbro, som forbinder byens to dele, ”Det hvide hus”, der med sine 43 meter var sin tids højeste kontorbygning eller kube-husene, som er en alternativ løsning til det moderne hjem.
Rotterdam, Holland
Billeje fra Rotterdam Lufthavn gør det hurtigt og let at komme til den endelige destination. Foto: iStockPhoto / RudyBalasko


Rotterdam har i folkemunde fået tilnavnet ”Gateway to Europe”, da byens strategiske placering sikrer en lind strøm af trafik fra både land, vand og luft. Det er let at komme frem med bil, og havnen i Rotterdam er den største i Europa. Alligevel er der efterhånden mange, som foretrækker luftvejen, når de rejser til og fra byen. Rotterdam lufthavn har eksisteret siden 1956, og med det økonomiske opsving i 90’erne er antallet af rejsende større end nogensinde. Hvert år strømmer mere end en million mennesker igennem terminalerne.

Rotterdam lufthavn er beskeden i størrelse, men her er alt, hvad besøgende har brug for inden deres første møde med den hollandske by. Det er muligt at stille den lille sult i en af de to restauranter, få fingrene i den lokale valuta (EUR) i hæveautomaten eller tjekke rejsens sidste oplysninger via det trådløse internet.

Rotterdam (The Hauge) lufthavn ligger kun ni kilometer fra Rotterdam, så selvom der ikke er nogen tog- eller metroforbindelse, er der er nem adgang til diverse transportmuligheder. Bussen går en gang hver halve time, og taxaerne holder i kø foran ankomsthallen. Det kan dog være en god ide at benytte chancen til at låne en bil hos et af lufthavnens udlejningsfirmaer. På den måde er man fri til at tage rundt og opleve alle byens fantastiske seværdigheder. Der er nemlig meget at se og opleve i Rotterdam. Byen blev stort set ødelagt tilbage i 1940, da den tyske Luftwaffe bombede store dele centrum, så det hele er genopbygget op igennem 50’erne og helt frem til 70’erne. Det har resulteret i et væld af moderne bygninger og vovet arkitektur, som tilsammen danner en af verdens mest unikke ”skylines”.

Det er en oplevelse i sig selv at tage flyet til Rotterdam, så benyt chancen og nyd den sublime udsigt over Hollands arkitektoniske hovedstad.