Billeje fra Bergamo Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Bergamo Lufthavn.Information om Bergamo Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Bergamo Lufthavn
BGY
Bergamo
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Bergamo Lufthavn er Ca. 2 timer og 5 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Bergamo Lufthavn den 6. billigste lufthavn at leje bil fra i Italien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Via Aeroporto, 13, 24050 Orio al Serio BG, Italien


Telefon: +39 035 326323

ANDRE NAVNE:
Il Caravaggio International Airport
Orio al Serio International Airport


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 10 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Bergamo Lufthavn

Bergamo Lufthavn fakta
Bergamo Lufthavn også kaldet Il Caravaggio International Airport er en mindre international lufthavn, som ligger nær det fantastiske Milano i det nordlige Italien.
Biludlejning Bergamo Lufthavn
Biludlejning Bergamo Lufthavn


Lufthavnen varetager primært lavprisflyselskaber blandt andet Ryanair. Det har betydet, at Bergamo har kunnet konkurrere på prisen og har vundet markedsandele fra de andre lufthavne i nærheden af Milano.

Der er et stort udbud inden for billeje såsom de kendte Avis, Europcar, Hertz og mange flere. Det betyder også, at der her er konkurrerende priser i Bergamo Lufthavn - så der er helt sikkert også en pris, der passer til dig.

Om du ønsker at komme på en billig storbyferie til Milano eller opleve naturen ved Gardasøen, så kan du rejse til Bergamo Lufthavn.

Kørsel i Italien
Der er højre vigepligt, medmindre skiltene viser noget andet, så det skal du være opmærksom på. Det er lovpligtigt at have tændt for nærlyset om dagen – uden for bebygget område.

Der er forskellige regler for parkering og zoner, du må køre ind i, men ellers stop og spørg italienerne, da de oftest er meget hjælpsomme.

Der er flere skilte - især i indre by - med ZTL, som betyder trafik begrænset zone. Du får en bøde, hvis du bliver taget i at køre ind i disse områder.

Hastighederne i Italien for personbiler lyder:

- By: 50 km/t
- Landevej: 70 km/t
- Motorvej: 130 km/t

Disse hastighedsgrænser er de generelle, men der kan være skilte, der viser andre grænser, som skal overholdes. Bemærk, at Italien har betalingsmotorveje, så du skal betale for at køre på vejene. Men det vil du nok gerne betale for med den flotte udsigt.

Bergamo og Milano
Bergamo betegnes som hovedstaden i den norditalienske provins med samme navn. Byen ligger op af et bakket terræn. Der findes blandt andet en ældre bydel kaldet for Bergamo Alta, som er placeret på en høj - og bydelen er omringet af en smuk bymur, der er fra det 16. århundrede. Den skal opleves, hvis du tager til Bergamo.

Derudover er der kunstmuseet Accademia Carrara med aldeles æstetiske kunstværker. Desuden er der flot arkitektur med kirker som Cattedrale di Bergamo e Battistero og Basilica di Santa Maria Maggiore Baptistry.

Er du til cykelsport, kan du også blære dig over for dine venner ved at fortælle, at du har set steder, hvor kendte ryttere har kørt Giro d’Italia, som blandt andet foregår ved Bergamo.

Så er der Milano, som vi ikke engang er kommet omkring endnu. En vaskeægte modeby med masser af muligheder for shopping. Det er en storslået by med omkring 1,3 millioner indbyggere. Her skal du se Domkirken, de mange parker og alt det andet fantastiske italienske. Glem ikke at smage alt det fantastiske mad, der er i Italien. Her vil du smage pastaretter og pizzaer, som du aldrig har smagt det før. Buon appetito!


Senest fundne priser på billeje fra Bergamo Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Fiat Panda
27-08-2022
227,- pr. dag
Fiat Panda
08-09-2022
281,- pr. dag
Smart Fortwo
31-07-2022
337,- pr. dag
Fiat Panda
13-08-2022
354,- pr. dag