Billeje fra Cagliari Elmas Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Cagliari Elmas Lufthavn.Information om Cagliari Elmas Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Cagliari Elmas Lufthavn
CAG
Cagliari
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Cagliari Elmas Lufthavn er Ca. 3 timer
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Cagliari Elmas Lufthavn den 5. billigste lufthavn at leje bil fra i Italien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Via dei Trasvolatori snc, Elmas,Cagliari, Italien


Telefon: +39 070 211 211

ANDRE NAVNE:
Cagliari Elmas Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 6 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Cagliari Elmas Lufthavn

Cagliari Elmas Lufthavn fakta
På den italienske ø Sardinien ligger Cagliari Elmas Lufthavn, som er en international lufthavn. Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet (Sicilien er den største). Øen ligger i det vestlige Middelhav lige syd for Korsika, som er en fransk ø. Lufthavnen ligger tæt på byerne Elmas og Cagliari - hvorfor navnet.
Biludlejning Cagliari Elmas Lufthavn
Biludlejning Cagliari Elmas Lufthavn


Lufthavnen havde sin åbningsdag tilbage i 1937, den 3. maj. Cagliari Elmas Lufthavn blev renoveret og udvidet i 2003. Det har betydet, at lufthavnen har en kapacitet på 4 millioner passagerer per år. I 2014 var der 3,6 millioner mennesker igennem Cagliari Elmas Lufthavn.

Flyselskaber, du har mulighed for at flyve med til/fra Cagliari Elmas Lufthavn, er Alitalia, British Airways, Lufthansa, Ryanair, Thomas Cook Airlines og mange flere. Destinationer, du kan komme til fra lufthavnen, er primært europæiske lande. Scandinavian Airlines flyver til og fra København. Men du kan for eksempel også komme til Dubai fra lufthavnen.

Cagliari Elmas Lufthavn ligger 7 kilometer fra Cagliari centrum. Transporttiden med bil varer omkring 15 minutter. Der er mulighed for billeje fra lufthavnen, så du hurtigt og bekvemt kan komme til Cagliari.
Cagliari - Sardiniens hovedstad
Cagliari ligger i den sydlige del af Sardinien og betegnes som hovedstaden på øen. Det sardinske navn for byen hedder Casteddu og betyder slot. Omkring 160.000 mennesker bor i Cagliari. Men knap 500.000 bor i hele byområdet. Det vil sige Cagliari inklusiv: Elmas, Capoterra, Assemini, Selargius, Sestu, Monserrato, Quartucciu, Quartu Sant'Elena. D

Cagliari har både en ældre bydel med spændende kultur - blandt andet teater og koncerter - og smalle gader og en nyere bydel med marina, lækre spisesteder og butikker. Og da byen ligger helt ud til vandet, kan du også forvente fantastiske strandområder med det klare blå vand, hvor der skal være plads til en dukkert.

Cagliari og omegn
Hvis du også gerne vil til andre steder end Cagliari, kan du med bil komme nemt til populære destinationer som Oristano eller Villasimius. Til Oristano er der eksempelvis omkring 90 kilometer fra Cagliari Elmas Lufthavn, hvilket vil tage en times tid i bil - uden særlig trafik. Her kan du nyde aircondition og den flotte udsigt, som Sardinien byder på.

Du skal dog være opmærksom på, at der er flere politikontroller på Sardinien end i Danmark. Det gælder også, hvis du har lejet en bil. Der er også mange bjergområder med små veje, hvor det er svært at se, hvad der kommer efter næste sving. Ligeledes er der mange fritgående dyr som køer, får og heste. Vi anbefaler derfor, du kører forsigtigt. Men hvis du er på ferie, er det vel også passende med et roligt tempo.