Billeje fra Catania Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Catania Fontanarossa Lufthavn.Information om Catania Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Catania Fontanarossa Lufthavn
CTA
Catania
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Catania Lufthavn er Ca. 3 timer og 15 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Catania Lufthavn den 8. billigste lufthavn at leje bil fra i Italien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Via Fontanarossa, 95121 Catania CT, Italien


Telefon: +39 095 723 9111

ANDRE NAVNE:
Aeroporto di Catania - Sicilia

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 8 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Catania Lufthavn

Catania Fontanarossa Lufthavn fakta
Catania Fontanarossa Lufthavn, også kaldet Vincenzo Bellini Lufthavn (operakomponist i Catania), har beliggenhed i det sydlige Italien. Det er en international lufthavn, der ligger lidt mere end 4 km sydvest fra byen Catania, som er den næststørste by på den italienske ø Sicilien. Du kan allerede mærke, hvor det bærer dig hen. En varm følelse.
Biludlejning Catania Fontanarossa Lufthavn
Biludlejning Catania Fontanarossa Lufthavn


Det er den travleste lufthavn på Sicilien og den sjettetravleste lufthavn i Italien. I 2014 rejste omkring 7,3 millioner passagerer igennem Catania Fontanarossa Lufthavn. Fra lufthavnen kan du rejse fra eller til store europæiske destinationer som Rom, Berlin eller München, men også til mange rekreative steder.

Kørsel i Catania
Catania er en storby, og det præger naturligvis trafikken. Der vil være køer og ventetid. Men hvis du vil uden for Catania for at opleve alt det andet spændende, som Sicilien har at byde på, så glider trafikken lettere.

Vær opmærksom på skilte med ZTL, som er en betegnelse for trafikbegrænset zone. Især i indre by vil der være disse skilte. Og du får en bøde, hvis du kører ind i disse områder. Dertil er de ikke så privilegerede i Italien, som vi er i Danmark, idet de har betalingsmotorveje. Det betyder, at du skal betale for at køre på vejene.

Hastighederne på de italienske veje for personbiler er meget lig herhjemme:

- By: 50 km/t
- Landevej: 70 km/t
- Motorvej: 130 km/t

Dog skal man være opmærksom på, at der kan være angivet andre fartgrænser på skilte, som man skal følge.

Oplev Catania skabt på ny
Catania har gennemgået en stor forvandling. I slutningen af 1600-tallet blev en stor del af byen ødelagt. Det har gjort, at byens udseende er præget af genopbygningen, som skete i 1700-tallet. Og når du spadserer rundt i Catanias gader i dag, vil du se, at byen har gennemgået en ekstrem renovering de senere år. Bygningerne som monumenter og palæer står skarpt og indbyder til besøg, så du slet ikke kan lade være.

Seværdigheder, du bare må se, er Catanias rådhus, domkirken og sidst men ikke mindst elefant-springvandet, som ligger på byens torv. Elefanten er Catanias symbol. Efter et visit ved elefant-springvandet kan du shoppe i gaden Via Etnea, hvor der er masser af butikker. Derefter kan du besøge Villa Bellini og den tilhørende have, som er et fantastisk sted, hvis du trænger til en pause fra spadsereturen. Når du bliver sulten, skal du prøve byens kendte pastaret Penne alla Norma som indeholder auberginer, tomatsauce og bagt ricotta ost.

Og så bør du også tage uden for byen og udforske Sicilien. I Siracusa er der ruiner af græske templer, og du kan komme til Forza d’Agro, som er Godfathers by. Ellers bør du også se byen fra vandet med de mange klipper, som er utrolig smukke.Senest fundne priser på billeje fra Catania Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Fiat 500
29-09-2022
241,- pr. dag