Billeje fra Lamezia Terme Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Lamezia Terme Lufthavn.Information om Lamezia Terme Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Lamezia Terme Lufthavn
SUF
Lamezia-terme
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Lamezia Terme Lufthavn er Ca. 3 timer og 5 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Lamezia Terme Lufthavn den 10. billigste lufthavn at leje bil fra i Italien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Via Aeroporto, 88046 Lamezia Terme CZ, Italien


Telefon: +39 0968 414385

ANDRE NAVNE:
Lamezia Terme International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 6 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Lamezia Terme Lufthavn

Lamezia Terme Lufthavn ganske kort
I det sydlige Italien ligger regionen Calabrien, hvor byen Lamezia Terme er placeret - tæt på Italiens støvles “tåspids”. I nærheden - kun 3 kilometer derfra - er Lamezia Terme Lufthavn, som opfattes som den vigtigste lufthavn i Calabrien. Der er derfor kort køretid fra lufthavnen til Lamezia Terme bymidte. Lufthavnen er løbende under udvikling. I skrivende stund kan lufthavnen kapere omkring to millioner passagerer om året.
Biludlejning Lamezia Terme Lufthavn
Biludlejning Lamezia Terme Lufthavn


Fra lufthavnen kan du komme til/fra 39 destinationer fordelt i 12 lande. Særligt flyrejser til/fra Tyskland er populære. Flyselskaber, der har afgange i Lamezia Terme Lufthavn, er Luxair, Lufthansa, easyJet, Alitalia og Ryanair. I 2017 får Ryanair endnu flere afgange til Tyskland og andre destinationer i Italien.

Lamezia Terme Lufthavn har for nylig været igennem en genopbygning. Der er mange faciliteter i lufthavnen, du kan udnytte i ventetiden. Der er masser af muligheder for shopping og en bid mad, hvis du er sulten. Derudover er der en VIP-lounge og et business center.

Omkring 120 kilometer fra Lamezia Terme Lufthavn ligger Villa San Giovanni, hvorfra færgen til Sicilien også afgår. Sicilien er den største ø i Middelhavet.

Lamezia Terme
Byen Lamezia Terme kaldes også for Lamezia. Lamezia er en del af Catanzaro provinsen, som ligger i regionen Calabrien. Selve Lamezia er en forholdsvis nyere skabelse. I 1968 samlede tre byer sig, som så blev til Lamezia. Byen er i dag kendt for sin flotte natur med omkringliggende klipper og sandklitter langs kysten.

Omkring 10 kilometer fra byen er der unikke shoppingsmuligheder i Due Mari indkøbscenteret - perfekt til en våd dag. For når det regner i Italien, regner det virkelig. Det tager omkring 15 minutter i bil fra Lamezia Terme at komme til indkøbscenteret.

Det berømte calabriske køkken har også masser af lækkert mad med lokale råvarer, som smager af noget. Og når du er i Italien, skal du prøve pizza og pasta. Det er bedre end herhjemme.

Trafik og parkering i Lamezia Terme
Du skal ikke være bekymret for køer i myldretiden i Lamezia. Til gengæld skal du holde øje med parkering. Det kan være vanskeligt at se, om du skal betale eller ej.

Byen ligger lige ved A3 kystmotorvejen, som går fra Salerno og til Reggio di Calabria. Her er en smuk udsigt på din vej. Reggio Calabria er den største by i Calabrien og ligger ved Messinastrædet lige over for Sicilien.Senest fundne priser på billeje fra Lamezia Terme Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Citroen C1
05-09-2022
277,- pr. dag