Billeje fra Rom Fiumicino Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Leonardo da Vinci Internationale Lufthavn.Information om Rom Fiumicino Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Leonardo da Vinci Internationale Lufthavn
FCO
Rom
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Rom Fiumicino Lufthavn er Ca. 2 timer og 40 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Rom Fiumicino Lufthavn den 9. billigste lufthavn at leje bil fra i Italien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Via dell Aeroporto di Fiumicino, 00054 Fiumicino RM, Italien


Telefon: +39 06 65951

ANDRE NAVNE:
Leonardo da Vinci-Fiumicino

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 10 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Rom Fiumicino Lufthavn

Leonardo da Vinci Internationale Lufthavn ganske kort
Leonardo da Vinci Lufthavn, eller Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn som den også kaldes, er Roms største lufthavn. Det er en stor international lufthavn med flyruter til 150 destinationer rundt omkring i verden. Leonardo da Vinci Lufthavn er også hovedlufthavn for Italiens eget flyselskab Alitalia.

Leonardo da Vinci Lufthavn ligger sydvest for Rom, og fra lufthavnen kommer du hurtigt ind til den spændende og smukke italienske hovedstad, som man aldrig kan blive træt af. Der kører busser og tog fra lufthavnen og direkte ind til centrum. Men der er også mange forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen, hvis du foretrækker din egen lejebil.

Leonardo da Vinci Lufthavn er selvfølgelig det oplagte valg, hvis turen går til Rom. Men den er også et godt valg, hvis du vil udforske det sydlige Italien eller regionerne i Midtitalien. Med en lejebil kan du udforske landet i dit helt eget tempo. Og ofte er det netop på de ture, hvor man tager en afstikker fra den planlagte rute, at man får de største og bedste oplevelser. Man opdager den lille fantastiske restaurant, som kun de lokale kender, man oplever livet på torvet i en lille italiensk landsby eller ser noget helt vidunderligt smukt, som ikke lige står beskrevet i guidebogen.

Så hvis du kan lide at rejse i dit eget tempo og foretrækker at have friheden til at tage derhen, hvor du vil, er det oplagt at leje en bil, så snart du lander i Roms Leonardo da Vinci Lufthavn.


Artikler om Rom Fiumicino Lufthavn


Billeje i verdens smukkeste by Rom
Hvis du skal leje bil i Rom kan det enten gøres fra Rom centrum eller fra lufthavnen Leonardo da Vinci International (FCO) også kaldet Fiumicino. Læs mere


Senest fundne priser på billeje fra Rom Fiumicino Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Smart Fortwo
14-07-2023
224,- pr. dag
Renault Twingo
10-07-2023
286,- pr. dag