Billeje fra Trapani Birgi Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Trapani Birgi Lufthavn.Information om Trapani Birgi Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Trapani Birgi Lufthavn
TPS
Trapani
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Trapani Birgi Lufthavn er Ca. 3 timer og 10 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Aeroporto Civile Vincenzo Florio Di Trapani-Birgi, 91020 Trapani TP, Italien


Telefon: 39 331 658 5294

ANDRE NAVNE:
Trapani Airport
Vincenzo Florio Airport
Aeroporto Vincenzo Florio di Trapani-Birgi


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Trapani Birgi Lufthavn

Hurtige fakta om Trapani Birgi Lufthavn
Trapani Birgi Lufthavn er en militær samt offentlig lufthavn i Trapani, som ligger i det sydlige Italien på den vestlige del af øen Sicilien. Lufthavnen er placeret mellem byerne Trapani og Marsala, som er en ud af fem civile lufthavne i Sicilien, men er som nævnt også til militære aktiviteter.
Biludlejning Trapani Birgi Lufthavn
Biludlejning Trapani Birgi Lufthavn


De seneste tal i 2015 lyder, at omkring 1,5 millioner mennesker blev betjent i Trapani Birgi Lufthavn. Det tal indikerer, at lufthavnen er blandt de travleste på Sicilien. Oprindeligt hedder lufthavnen Vincenzo Florio Lufthavn Trapani-Birgi, men den kaldes blot for Trapani Birgi Lufthavn. Navnet Vincenzo Florio stammer fra en siciliansk vin- og industrimand, der hedder Vincenzo Florio.

Trapani Birgi Lufthavn ligger 15 kilometer syd fra Trapani - det vil tage omkring 25-30 minutter at køre i bil til det centrale Trapani. Den blev indviet i 1961 som en regional lufthavn. I 2003 blev lufthavnen relanceret og gennemgik en enorm udvikling, da Ryanair kom til og benyttede lufthavnen som et vigtigt samlingspunkt på Sicilien og fik nye internationale flyafgange dertil. Trapani Birgi Lufthavn er meget anerkendt og afgørende for turisme på det vestlige Sicilien. Udover Ryanair er der også afgange fra Alitalia. Det er primært lavprisflyselskaber, som benytter lufthavnen.

I 2009 blev Trapani Birgi Lufthavn renoveret, hvilket har betydet flere butikker og spisesteder.

Trapani på Sicilien
På vestkysten af Sicilien ligger Trapani, som både er en by og en kommune. Byen er en fremragende fiskerihavn og den væsentligste indgang til Egadi-øerne.

Byen betegnes som en hyggelig havneby med masser af mulighed for at smage lækre specialiteter på en af de mange gode spisesteder. Trapani har noget til enhver smag - også når det ikke handler om mad. Er du til ren afslapning med sol og strand, eller vil du udforske historisk arkitektur, så kan Trapani opfylde dine behov. Du får en blanding af dase- og storbyferie.

Kørsel og temperaturer
Generelt er der gode vejforbindelser på Sicilien, som gør det nemt at komme frem og tilbage til andre byer på øen. Du kan nyde en smuk udsigt, hvis du for eksempel benytter billeje til at komme rundt. Sicilien har nemlig masser af spændende byer og naturområder med bjerge og klipper, som alle bør se. Faktisk består omkring 80 % af Siciliens samlede areal af bjerge eller bakker.

Der er milde temperaturer det meste af året, men om sommeren kan det blive rigtig varmt ved middelhavskysten, hvorfor aircondition vil være et must på dit hotelværelse eller i en bil, hvis du vil ud at udforske øen.Senest fundne priser på billeje fra Trapani Birgi Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Fiat 500
17-09-2022
419,- pr. dag
Citroen C1
29-07-2022
461,- pr. dag