Billeje fra Treviso Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Treviso Lufthavn.Information om Treviso Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Treviso Lufthavn
TSF
Treviso
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Treviso Lufthavn er Ca. 2 timer og 5 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Via Noalese, 63E, 31100 Treviso TV, Italien


Telefon: +39 0422 315111

ANDRE NAVNE:
Treviso-SantAngelo Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 6 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Turin
Verona


Generel information om Treviso Lufthavn

Hurtige fakta om Treviso Lufthavn
Omkring 3 kilometer vest fra byen Treviso - der ligger i religionen Veneto i Italien - er Treviso Lufthavn. Der er derfor en kort køretur fra lufthavnen til det centrale Treviso på 10-15 minutter. Treviso ligger 40 kilometer nord fra turistattraktionen Venedig. Flyselskaber i Treviso Lufthavn er primært lavprisflyselskaber.
Biludlejning Treviso Lufthavn
Biludlejning Treviso Lufthavn


I 2013 havde flyselskabet Ryanair omtrent 20 ruter med afgang fra Treviso Lufthavn - det betød, at det var lufthavnens største flyselskab det år. Antallet af personer, der kom gennem Treviso Lufthavn, var 2,3 millioner i 2012. Desuden var der lidt mere end 20.000 start og landinger.

Lufthavnen er helt fra 20’erne, hvor den startede som en flyveplads til lokale flyveklubber. I 1960 kom en nærliggende konkurrent til Treviso Lufthavn, nemlig lufthavnen Venedig-Tessera. Siden 1938 har Treviso Lufthavn været anvendt til militære formål, men i midten af 90’erne ophørte det, hvormed man udviklede lufthavnen til at håndtere flere passagerer. Og i 2007 blev en ny lufthavnsterminal indviet.

Seværdigheder i Treviso
I Treviso er der fyldt med flotte områder, hvor der er grønt, og så er der som noget helt særligt flotte paladser. I Treviso blev den kendte dessert tiramisu til - så den skal du selvfølgelig sætte tænderne i.

I Treviso er der virksomheder som sportsmærket Lotto og det italienske, globale modehus Benetton. Så det kan være, du skal have nogle varer med hjem, som du kan blære dig med, du har købt i virksomhedernes hjemby.

Der er kanaler, som løber igennem Treviso - hvilket giver god mening, når byen ligger forholdsvis tæt på Venedig. En mini-udgave af Venedig kunne man kalde Treviso. Ønsker man flere kanaler, er der 40 kilometer til Venedig.

Hovedpladsen Piazza dei Signori er en af hovedattraktionerne i Treviso. Også domkirken Piazza del Duomo og byporten Porta San Tommaso fortjener et besøg. Omkring 60 kilometer nordøst for Treviso ligger også byen Padova, som er Norditaliens ældste by.
Kørsel i Treviso
I Treviso er - som i det øvrige Italien - lidt hektisk at køre i - især i myldretiden. I centrum af Treviso er der mange smalle gader og ensrettede veje, samtidig med der er tæt trafik. Det gør det svært at køre i byen. Men kører du forsigtigt, og er du erfaren bilist, skal det nok gå.

Med hensyn til parkering kan man anvende parkering på gaden, men det er svært at finde en plads. Derfor anbefales det, at man parkerer på offentlige parkeringshuse. Bilen er overvåget og i god sikkerhed i parkeringshuse.


Senest fundne priser på billeje fra Treviso Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Lancia Ypsilon
31-07-2022
599,- pr. dag