Billeje fra Venedig Marco Polo Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Marco Polo Lufthavn.Information om Venedig Marco Polo Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Marco Polo Lufthavn
VCE
Venedig
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Venedig Marco Polo Lufthavn er Ca. 2 timer og 5 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Venedig Marco Polo Lufthavn den 9. billigste lufthavn at leje bil fra i Italien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Viale Galileo Galilei, 30/1, 30173 Venezia VE, Italien


Telefon: +39 041 260 9260

ANDRE NAVNE:
Venice Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 9 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Venedig Marco Polo Lufthavn

Marco Polo Lufthavn i korte træk
Marco Polo Lufthavn ligger ved det smukke Venedig, som er kendt for sine floder i gaderne. Venedig har sin placering i det nordøstlige Italien. Marco Polo Lufthavn er beliggende i Tessera, som ligger omkring 12 kilometer nord for Venedig, hvis man tager vejen. Der er også vandrute til centrum fra lufthavnen. Transporttid i bil til Venedig centrum vil tage omkring 20 minutter. Du skal køre ad vejen SS11. Undervejs vil du komme over broen Ponte della Libertà, som også kaldes for “Frihedens Bro”.
Biludlejning Marco Polo Lufthavn
Biludlejning Marco Polo Lufthavn


Venedig er blandt verdens smukkeste og mest særlige byer. Den er baseret på en øgruppe af 118 mindre øer, som er adskilt af kanaler og forbundet med broer. Hvert år kommer der mere end 12 millioner turister til Venedig.

Lufthavnens navn stammer fra Marco Polo, som var en italiensk handels- og opdagelsesrejsende fra 1200-tallet.

I 2012 blev lidt mere end 8 millioner passagerer betjent. Samme år var der omkring 84.000 fly der enten lettede eller landede. Det betød, at Marco Polo Lufthavn blev den femte travleste i Italien.

I 1960 blev Marco Polo Lufthavn indviet. Og den nuværende lufthavnsterminal blev første gang brugt i 2002. I efteråret 2011 var den nærliggende lufthavn Treviso (40 kilometer fra Venedig) lukket på grund af byggeri. Det betød, at alle flyafgange, som skulle til Treviso, kom til Marco Polo Lufthavn i stedet. Treviso har primært lavprisflyselskaber, mens Marco Polo Lufthavn har mange flere typer luftfartsselskaber som Lufthansa, Luxair og Alitalia.

Kørsel i Italien
Følgende områder inden for lovgivningen skal du være opmærksom på ved bilkørsel i Italien:

- Skilte med ZTL eller Zona traffico limitato - som betyder trafikbegrænset zone. I disse områder må du ikke køre ind. Indkørsel forbi skiltene kan medføre bøde.
- Mobiltelefoner må kun anvendes med håndfrie enheder
- Nærlyset skal være tændt, hvis der er dårlig sigtbarhed om dagen. Det gælder både på motor- og landeveje samt veje med midterrabat.

Hastighedsgrænserne i Italien er ligesom herhjemme angivet i km/t. Også fartgrænserne minder om de danske:

- By: 50 km/t
- Landevej: 70 km/t
- Motorvej: 130 km/t

Disse gælder medmindre vejskiltene viser noget andet. Tæt ved byområder, hvis du eksempelvis kører på motorvej, skal du være opmærksom på nedsatte fartgrænser.

Parkering Venedig
Man kan ikke køre i Venedig, da gaderne består af kanaler med vand. Men der er muligheder for parkering. Det nemmeste er at køre over broen mod Trochetto eller Piazzala Roma, hvor der er store parkeringshuse. Det er forholdsvist dyrt at holde i disse, til gengæld er det et sikkert valg.

Ellers kan du lade bilen være på fastland - lige inden broen - på en af de mange parkeringspladser.