Billeje fra Bologna Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Bologna Lufthavn.Information om Bologna Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Bologna Lufthavn
BLQ
Bologna
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Bologna Lufthavn er Ca. 2 timer og 15 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Via del Triumvirato, 84, 40132 Bologna BO, Italien


Telefon: +39 051 6479615

ANDRE NAVNE:
Bologna Guglielmo Marconi Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 8 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Treviso
Verona


Generel information om Bologna Lufthavn

Bologna Lufthavn fakta
Bologna Lufthavn er kendt under mange navne såsom Aeropoto di Bologna eller Aeroporto Borgo Panigale. Bologna Lufthavn ligger ca. 6 kilometer nord for storbyen Bologna. Byen har mange kulturelle seværdigheder og billeje er en effektiv måde at se alle disse ting på.
Hovedpladsen i Bologne
Hovedpladsen i Bologne


Bologna Lufthavn ligger i Bologna, der er hovedstad i regionen Emilia Romagna, der ligger i det nordlige Italien. Bologna Lufthavn ligger i den syvende største by i Italien. Byen er blevet erklæret som kulturhovedstad i 2000, hvorfor man kan være sikker på at opleve en masse kulturelle genstande ved at rejse til Bologna.

Bologna er en af de rigeste byer i Italien. Dette kommer bl.a. til udtryk i de mange rigdomme byen ejer samt det livlige kosmopolitiske byliv, hvor historie, kunst, kultur og musik spiller en markant rolle.

Bologna er også kendt for at være Italiens gastronomiske hovedstad. Du har sikkert smagt den klassiske bolognese sauce – gæt hvor den stammer fra? Ydermere er Bologna meget kendt for deres velsmagende produktion af salami, mortadelle og prosciutto. Som du nok er bekendt med, er Italien hjemsted for den gode vin – den finder du også i Bologna.