Billeje fra Firenze Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Firenze Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Firenze Lufthavn
FLR
Firenze
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Firenze Lufthavn er Ca. 2 timer og 20 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Firenze Lufthavn den 4. billigste lufthavn at leje bil fra i Italien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Via del Termine, 11, 50127 Firenze FI, Italien


Telefon: +39 055.3061.5

ANDRE NAVNE:
Amerigo Vespucci Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 6 lokale
Generel information om Firenze Lufthavn

Firenze Lufthavn helt kort
Firenze Lufthavn bliver også kaldt Aeroporto di Firenze blandt de lokale italienere. Firenze Lufthavn bliver tit benyttet, hvis man ønsker at besøge byen Firenze. Som alternativ kan man evt. benytte lufthavnen i Pisa, der er placeret relativ tæt på Firenze. Rejser man til Firenze og vil samtidig gerne opleve det skæve tårn i Pisa, så kan billeje være en god ide at benytte sig af.
Firenzes Arno flod
Firenzes Arno flod


Firenze Lufthavn fungerede oprindeligt som en lufthavn, der primært blev brugt til at afprøve flyveteknikker og lignende. Disse afprøvninger havde til formål at levere viden om udnyttelsen af luftrummet til datidens videnskabsmænd. Firenze Lufthavn udviklede sig hurtigt til at blive en lufthavn, der håndterede mange mennesker i stedet for videnskabsmænd. Det betød, at mennesker fra hele verden strømmede til Firenze Lufthavn. Sidste år havde lufthavnen 1,7 millioner besøgende/passagerer.

Firenze er en by med en masse smukke landskaber. Disse landskaber opleves bedst ved at benytte sig af billeje, da den offentlige transport i form af tog og bus begrænser dine udflugtsmuligheder. Lejer du bil har du mulighed for at opleve de smukke landskaber som det passer dig. Du er ikke afhængig af et fastlagt bus- eller togprogram. Alt foregår i dit tempo.

Firenze fungerer som det kulturelle, historiske og økonomiske centrum i Toscana provinsens. Er man interesseret i kunst og arkitektur, er Firenze en fantastisk by at rejse til.