Billeje fra Naples Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Naples Lufthavn.Information om Naples Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Naples Lufthavn
NAP
Naples
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Naples Lufthavn er Ca. 2 timer og 45 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Viale F. Ruffo di Calabria, 80144 Napoli NA, Italien


Telefon: +39 081 789 6111

ANDRE NAVNE:
Naples Internationale Lufthavn

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
8 internationale, 6 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Naples Lufthavn

Naples Lufthavn i korte træk
Napoli Lufthavn (NAP) bliver også kaldt Capodichino er de mere lokale italienere. Lufthavnen er placeret ca. 6 km fra storbyen Napoli. Napoli Lufthavn er af en mellemstor størrelse. Den besidder to terminaler, hvor det er muligt at gå fra den ene til den anden. Charterselskaberne benytter sig primært af terminal 2. Napoli Lufthavn bærer præg af et moderne design, der let og elegant kan håndtere flere tusinde rejsende om dagen.
Napoli i Italien
Napoli i Italien


Napoli Lufthavn bliver brugt af ca. 5-6 millioner mennesker hver år. Dette tal stiger kontinuerligt, hvorfor der hvert år bliver udbygget på den ene eller anden måde. Det er vigtigt for Napoli Lufthavn at kunne tilfredsstille alle deres kunder på bedst mulig måde – derfor nytter det ikke noget at slække på kvaliteten.

Napoli Lufthavn er placeret i den smukke bydel Napoli, hvor det kan være særdeles fordelagtigt at benytte sig af billeje. Napoli har en masse smukke områder, der er mulige at besøge ved benyttelse af biludlejning (det kan være svært at nå alle destinationer med offentlig transport).

Med billeje kan du udforske den by, der oprindeligt var en græsk koloni. Søger du længe nok, vil du opdage forskellige græske træk som byen bærer præg af.

Napoli er en by, der har meget historie bag sig. Faktisk betyder byen så meget for hele verdens kulturelskere, at Napoli er beskyttet af UNESCO.