Billeje fra Olbia Costa Smeralda Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Olbia Costa Smeralda Lufthavn.Information om Olbia Costa Smeralda Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Olbia Costa Smeralda Lufthavn
OLB
Olbia
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Olbia Costa Smeralda Lufthavn er Ca. 2 timer og 45 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Aeroporto Costa Smeralda, 07026 Olbia OT, Italien


Telefon: +39 0789 563444

ANDRE NAVNE:
Olbia Costa Smeralda

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 9 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Olbia Costa Smeralda Lufthavn

Olbia Costa Smeralda Lufthavn i korte træk
Olbia Costa Smeralda Lufthavn er en travl lufthavn på nordøstkysten af Sardinien. Lufthavnen har en lang række ruter både til internationale destinationer og til destinationer på det italienske fastland.

Selvom der kører både tog og busser på Sardinien, kan det bestemt anbefales at leje en bil i stedet. Så er du ikke afhængig af køreplaner og fastlagte ruter, og du slipper for en masse ventetid.

Billeje er både nem og billig på Sardinien. Du kan finde de forskellige firmaer med biludlejning, når du lander i Olbia Costa Smeralda Lufthavn, eller du kan vælge biludlejningsfirma og bilstørrelse hjemmefra. Så står lejebilen klar til dig, når du lander i lufthavnen. Og i løbet af meget kort tid kan du så være på vej i din lejebil mod dit rejsemål.

Der er mange skønne rejsemål overalt på Sardinien. Vælger du at blive i området nær Olbia Costa Smeralda Lufthavn, vil du ikke fortryde det. Costa Smeralda er kendt for sine kridhvide sandstrande, klipper, huler og smukke bugter med turkisblå hav. Og så er Costa Smeralda kendt som det absolutte jetsets foretrukne ferieparadis.

Her finder du eksklusive hoteller, kæmpevillaer, gigantiske lystyachter, dyre sportsvogne, designerbutikker og gourmetrestauranter. Og her kan du spotte mange kendisser og rigmænd sommeren igennem.

Selvom dit budget måske ikke helt er til den slags, kan du jo sagtens tage en tur forbi i din lejebil og nyde synet af smukke Costa Smeralda alligevel.