Billeje fra Palermo Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Palermo Lufthavn.



Information om Palermo Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Palermo Lufthavn
PMO
Palermo
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Palermo Lufthavn er Ca. 3 timer og 10 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Località Punta Raisi, 90145 Cinisi PA, Italien


Telefon: +39 800 541 880

ANDRE NAVNE:
Palermo Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 8 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Palermo Lufthavn

Palermo Lufthavn i korte træk
I Palermo Lufthavn er det muligt at benytte sig af billeje, så du let kan komme fra lufthavnen til dit bestilte hotel. Lufthavnen er placeret i den nordlige del af Sicilien.
Kort med Palermo i Sicillien
Kort med Palermo i Sicillien


Rejser man til Palermo for at opleve noget spændende og kulturelt er man på rette vej. Palermo er en meget smuk by (både arkitektonisk og kulturelt). Med billeje kan du besøge hele byen så let som ingenting. Byen er gennem historien blevet påvirket af et hav af forskellige kulturer og menneskegrupper. Byens havneby ligger muligvis til grund for denne kulturelle og historiske udvikling, da byens placering ligger meget åbent for andre lande. Det betyder, at folkefærd som afrikanere, franskmænd og italienere har præget byen i hver deres retning. Denne kulturelle påvirkning er med til at gøre byen unik.

Palermo Lufthavn er en meget velbesøgt lufthavn. Faktisk er den så velbesøgt, at den er en af Italiens travleste lufthavne. Der kommer et hav af nationale og internationale flyvninger på trods af øens beskedne størrelse. Lufthavnen fremstår i tip top stand, da den har gennemgået en række markante renoveringer i løbet af de sidste års tid. Renoveringerne har været et udtryk for den massive travlhed, der findes i lufthavnen. Dette er nu forbedret og hele håndteringen af passagerne forløber nu mere effektivt.