Billeje fra Alghero Fertilia Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Alghero Fertilia Lufthavn.Information om Alghero Fertilia Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Alghero Fertilia Lufthavn
AHO
Alghero
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Alghero Fertilia Lufthavn er Ca. 2 timer og 50 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Alghero Fertilia Lufthavn den 2. billigste lufthavn at leje bil fra i Italien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero SS, Italien


Telefon: +39 079 935282

ANDRE NAVNE:
Alghero - Riviera del Corallo Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
9 internationale, 6 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Alghero Fertilia Lufthavn

Alghero Fertilia Lufthavn fakta
Alghero Fertilia Lufthavn er en af de tre store lufthavne på den italienske middelhavsø Sardinien. Det er en international lufthavn, der ligger nordvest for byen Alghero på det nordlige Sardinien.

Alghero Fertilia Lufthavn åbnede helt tilbage i 1938 som en militærlufthavn. Lufthavnen har udvidet og udviklet sig meget lige siden dengang, og i dag er det en stor lufthavn med mange både internationale flyruter og indenrigs-flyruter. Det er selvfølgelig ikke mindst det stigende antal turister på Sardinien, der har fået lufthavnen til at vokse gennem årene.

Der er naturligvis busser og tog på Sardinien, men der er ingen tvivl om, at den bedste måde at opleve Sardinien på er i eget tempo i en bil. Det er de færreste, der kommer sejlende til Sardinien medbringende egen bil, og derfor har de fleste brug for en lejebil. Billeje er nem og billig på Sardinien. Der er mange biludlejningsfirmaer i Alghero Fertilia Lufthavn, som hurtigt kan have en lejebil klar til afgang. Men du kan også vælge at bestille en lejebil hjemmefra, så bilen står klar til afhentning, så snart du er landet i lufthavnen.

Der er så meget at se og opleve på Sardinien, hvad enten du er til kultur og historie eller smukke sandstrande, aktiv ferie eller afslappende ferie, byliv eller stille strandliv. Men hvorfor ikke kombinere det hele og gøre lidt af hvert. I din egen lejebil kan du hurtigt komme rundt på øen, så du kan få det hele med.