Biludlejning Nordirland

Sammenlign priser på biludlejning i Nordirland via os. Vi søger hos flere forskellige udlejningsselskaber på én gang, så du hurtigt kan danne dig et overblik og mulighederne for billeje i Nordirland.

Populære steder at leje bil i Nordirland


Billeje fra lufthavne i Nordirland

Lufthavn
Sted
Belfast


Om Nordirland


Sommetider kaldes Ulster Scots, Nordirland er en del af Det Forenede Kongerige. Det er beliggende i den nordøstlige side af øen Irland. Det deler en grænse med Republikken i Irland mod syd og vest.

Med et samlet areal på 14, 130 kvadratkilometer består nordøen af seks amter. Etableret i 1921, har landet kun en befolkning på 1,8 millioner mennesker. Dette udgør kun ca. 3% af den samlede befolkning i Det Forenede Kongerige. Nordirland er værdsat for sin charmerende skønhed med turbulent men interessant historie, rig arv og især venlige mennesker. Det er hjemsted for lange strækninger af spektakulære strande med uimodståelig kystby charme. Det har også en række attraktive byer og landsbyer med historisk betydning og fantastiske arkitekturer, plus dets naturskønne udsigt og naturlige skønhed gør landet til en magnet blandt nysgerrige rejsende.

Folk, der besøger Nordirland, kan nyde sin uspolerede naturlige charme, stadig mere levende mad- og boligindstillinger samt storslåede kulturarv og skatte. Dens Titanic Belfast betragtes som en af verdens førende turistattraktioner. Landet tilbyder fremragende udendørs aktiviteter, fra mountain biking, vandreture og lystfiskeri. De bedste vejture kan opleves i landet med sin berømte Causeway Coastal Route, der tilbyder en fantastisk udsigt i landet. Det er også i Nordirland, at du kan finde en række slotte både ruiner og operationelle samt de fascinerende museer.

Desuden har Nordirland en livlig kunst-, kultur- og underholdningsscene og er en stor avenue for sportsentusiaster i flere sportsgrene som fodbold, tennis, rugby, golf og ishockey blandt andre. Fyldt med fabelagtige spisesteder, nogle af de elskede køkkener i landet, omfatter Ulster-yngel, saltalder, mørbrad, kartoffelfarl, sodavand og Ulster-irsk gryderet. Whisky, øl og cider i landet er også absolut må-prøver.
Den største by i Nordirland er Belfast, som også er landets hovedstad. Belfast er en bemærkelsesværdig destination med pittoresk udsigt og en varieret industriel arv, der også kommer med blomstrende restaurant og musik scene, livlige natteliv og et væld af fantastiske festivaler.

Nogle af de mest populære anerkendte turistmål i Belfast omfatter Titanic Quarter eller Museum, Tollymore Forest Park, Giant's Causeway, Carrick-a-Rede Rope Bridge, Ulster Museum, Belfast Rådhus og Botaniske Have med et victoriansk stilhus.