Billeje fra Faro Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Faro Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Faro Lufthavn
FAO
Faro
Portugal

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Faro Lufthavn er Ca. 3 timer og 55 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Faro Lufthavn den billigste lufthavn at leje bil fra i Portugal.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Faro, Portugal


Telefon: +351 289 800 800

ANDRE NAVNE:
Algarve Lufthavn
Aeroporto Internacional de Faro


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 19 lokale
Generel information om Faro Lufthavn

Faro Lufthavn helt kort
I det sydlige Portugal på den naturskønne Algarvekyst ligger Faro Lufthavn. Algarve har flere kilometerlange sandstrande, golfbaner, mange soltimer og meget mere. Hvis du også ønsker at komme længere op i landet og se andre seværdigheder, vil biludlejning være at foretrække.
Carvoeiro lidt vest for Faro
Med billeje fra Faro, kan du blandt andet køre til Carvoeiro hvor dette billede stammer fra. Carvoeiro ligger vest for Faro Lufthavn. Foto: iStockPhoto


Det er nemt at booke biludlejning allerede fra Faro Lufthavn.

Billeje er nemt - men planlæg det hjemmefra
Måske er du typen, som er lidt nervøs for at skulle leje en bil, når du er på rejse i udlandet. Men faktisk er det slet ikke så farligt. Det kræver bare lidt planlægning hjemmefra. Men når du har gjort det, så kommer rejsen til at gå glidende, og du kan koncentrere dig om at nyde turen.

Du kan gå på internettet og søge efter biludlejning i Faro Lufthavn. Her kan du så sammenligne priser og bestille bilen ved ankomst til Faro Lufthavn. Husk at dække dig ind med en forsikring, hvis der skulle ske noget med bilen. Derefter kan du glæde dig til at modtage bilen, allerede når du er i Faro Lufthavn, så du ikke skal tænke på offentlig transport.

Faro er varm, spiselig og smuk
Faro Lufthavn ligger 7 kilometer fra Faro, og der er mange rejsende i lufthavnen hver eneste dag. Byen er i høj grad et besøg værd. Man kalder Faro for den sydlige hovedstad i Portugal. Den har et indbyggertal på mere end 50 tusinde.

Hvis du elsker varme og lange sandstrande, så vil Faro ikke skuffe dig. Ikke nok med at du får varme og sol, så får du også mulighed for at se en masse seværdigheder, shoppe og spise god mad i Faro.

Faro har en gammel bydel kaldet Cidade Velha, som er populær. Her er der stadig romerske mure helt tilbage fra det 9. århundrede, Der findes også byens katedral nogle århundreder efter, nemlig i det 13 århundrede. Der er også et museum, hvor du kan få fortalt hele historien om Cidade Velha.

Hvis du vil på en shoppingtur, kan du opleve markedet Largo Do Mercado, som har åbent alle ugens dage. Her vil du kunne få fingrene i håndværk og vine, som er lavet lokalt.

Når benene trænger til hvile, kan du besøge en af de mange restauranter, der ligger i Faro. Fisk er meget populært i byen, så det må du bare smage. Og når den søde tand er på spil, kan du udforske desserterne i Faro med delikate kager og desserter, som er lavet på figner og mandler.

Derfor skal du vælge biludlejning på Algarvekysten
Der er mange skønne feriesteder på Algarvekysten, som er populære blandt turister. Så hvis du eksempelvis ønsker at opleve flere byer i nærheden, vil det være en fordel at vælge billeje, som du blandt andet kan gøre i Faro Lufthavn.

Derudover kan du lettere komme ud til seværdigheder i Faro, når du har en bil.

Faro Lufthavn - Algarvekysten
Faro Lufthavn er placeret i det skønne Portugal nærmere bestemt i Algarve. Faro Lufthavn ligger ca. seks kilometer fra den vestlige del af byen Faro. Lufthavnen er en moderne og overskuelig lufthavn, der kan benyttes af alle. Faro Lufthavn har netop gennemgået en renovering, hvorfor alt fremstår meget nyt og super professionelt. Lufthavnen besidder en lang række flyselskaber, der dagligt bruger lufthavnen. Disse selskaber er bl.a. EasyJet, Flybe og Air Berlin. Disse selskaber kommer typisk fra Nordeuropa. Faro Lufthavn bliver især besøgt af det engelske, hollandske og tyske folk. Dette skyldes den popularitet som Portugal har fået de seneste år. Nordeuropæerne elsker at bade på de portugisiske strande og nyde et godt måltid portugisisk mad.

Faro Lufthavn har et pænt antal barer, cafeer og butikker, hvilket gør lufthavnen meget attraktiv for rejsende. Der findes ingen togforbindelse til Faro Lufthavn. Derfor anbefales det at benytte sig af billeje for at få det mest optimale ud af ferien til Portugal. Med biludlejning kan du køre Algarvekysten tynd for dejlige oplevelser og værre 100 procent herre over din egen ferie. Det betyder, at du ikke er bundet af diverse offentlige turistture, der foregår inde i en varm bus med mange mennesker. I stedet kan du blot læne dig tilbage i bilsædet og nyde tilværelsen i dit helt eget tempo.


Senest fundne priser på billeje fra Faro Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Peugeot 108
09-11-2020
36,- pr. dag
Fiat Panda
26-08-2020
127,- pr. dag
Volkswagen Up
19-09-2020
151,- pr. dag
Peugeot 108
22-08-2020
152,- pr. dag
Volkswagen Up
14-08-2020
184,- pr. dag