Billeje fra Lissabon Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Lissabon Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Lissabon Lufthavn
LIS
Lissabon
Portugal

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Lissabon Lufthavn er Ca. 3 timer og 50 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Lissabon Lufthavn den 2. billigste lufthavn at leje bil fra i Portugal.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Alameda das Comunidades Portuguesas, Lissabon, Portugal


Telefon: +351 218413500

ANDRE NAVNE:
Humberto Delgado Lufthavn
Portela Airport
Aeroporto de Lisboa
Aeroporto da Portela
Aeroporto da Portela de Sacavém


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 16 lokale
Generel information om Lissabon Lufthavn

Lissabon Lufthavn ganske kort
Lissabon Lufthavn er placeret cirka syv kilometer fra den portugisiske hovedstad. Lufthavnen stammer helt tilbage fra 1942, hvor den officielt blev indviet. Kort efter 2. Verdenskrig blev den udvidet af nødvendigheder. Lissabon Lufthavn er jævnligt blevet renoveret. På det seneste har der været planer om at bygge en helt ny lufthavn i Lissabon, hvilket vil betyde, at Lissabon Lufthavn er i stand til at håndtere endnu flere passagerer. Lufthavnen oplever en massiv vækst i passagerer trods finanskrisens indvirkning.
Kort over Lissabon i Portugal
Kort over Lissabon i Portugal


Lissabon Lufthavn har en masse muligheder for at shoppe, spise, drikke osv. Et hav af butikker gør det muligt at få shoppet det sidste inden man rejser videre. Ydermere er der to lukrative lounges i afgangsterminalen. Disse lounges indeholder internetadgang, telefon og fax. Et ideelt sted for dig, der er på forretningsrejse.

Lissabon Lufthavn er let at tilkomme i bil, da vejene/infrastrukturen i og omkring lufthavnen er meget moderne og i den forbindelse meget effektive til at få trafikken til at glide jævnt. Ydermere er der mulighed for at benytte sig af taxa og busforbindelser. Ved brug af disse transportmuligheder må man forvente en lettere stresset og støjende rejse, da den offentlige transport ikke er kendt for at være behagelig at benytte.

Lissabon er en fantastisk by, hvor det er muligt at opleve en helt masse. Med billeje har du muligheden for at endevende byen fra start til slut i dit helt eget tempo. Biludlejning giver dig en ferie i total harmoni. Ingen stress. Ingen travlheder. Alt i et roligt tempo.