Roadtrip USA

Roadtrip USA - Vestkysten fra Los Angeles til Las Vegas

Dette et det klassiske roadtrip i USA, der strækker sig op langs vestkysten via Highway One fra Los Angeles til San Francisco. Langs vestkysten har du blandt andet mulighed for at besøge den danske by Solvang, Big Sur, Silicon Valley med mere. Herefter går turen fra San Francisco mod Las Vegas gennem Yosemite National Park.

Vis roadtrip »
Roadtrip Los Angeles Roadtrip Las Vegas

Roadtrip USA - Vestkysten Seattle til San Francisco

Roadtrip langs USAs vestkyst fra nord til syd med start i Seattle og slut i San Francisco er der mange som prøver kræfter med efter de har prøvet den klassiske roadtrip rute fra Los Angeles hvor man kører mod nord til San Francisco. Turen fra Seattle til San Francisco, kan køres på to forskellige måder, der hver giver sine unikke oplevelser.

Vis roadtrip »
Roadtrip Seattle Roadtrip San Francisco

Roadtrip USA - Orlando og Key West

Orlando, Miami og Key West omtales ofte i flæng som nogen af de mest oplagt rejsemål i USA, hvis man gerne vil have godt vejr og masser af oplevelser. Orlando byder på et væld af forlystelsesparker, Miami på fantastiske Miami Beach og USAs sydligste punkt Key West er kendt for sin afslappede stemning og sin flotte beliggenhed halvt inde i den Mexicanske Golf.

Vis roadtrip »
Roadtrip Orlando Roadtrip Orlando

Roadtrip Spanien

Roadtrip Spanien - Malaga til Barcelona

Strækningen imellem de to spanske havnebyer Malaga og Barcelona,er farverig og naturskøn. Et roadtrip mellem de, byder på kringlede veje, smukke udkigspunkter og iberiske kulturhøjborge. Begge storbyer byder på spansk byliv, lækre strande og hyggelige caféer, men der ligger mindst lige så skønne oplevelser og venter på selve turen.

Vis roadtrip »
Roadtrip Malaga Roadtrip Barcelona