Billeje fra Geneve Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Geneve Lufthavn Schweiz.Information om Geneve Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Geneve Lufthavn Schweiz
GVA
Genève
Schweiz

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Geneve Lufthavn er Ca. 2 timer og 10 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Le Grand-Saconnex, Schweiz


Telefon: +41 227177111

ANDRE NAVNE:
Genève Aéroport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
7 internationale, 1 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Schweiz

Lufthavn
Sted
Mulhouse/basel
Zurich


Generel information om Geneve Lufthavn

Geneve Lufthavn Schweiz ganske kort
Genève Lufthavn ligger i Schweiz - 5 kilometer nord for Genève by, som er i det vestlige Schweiz. Det tager omkring 15-20 minutter at køre i bil til Genève midte fra lufthavnen. Genève er den næststørste by i Schweiz lige efter Zürich. Lufthavnens nordlige grænse passerer den schweizisk-franske grænse, hvilket betyder, at man kan komme til lufthavnen fra både Frankrig og Schweiz.
Biludlejning Geneve Lufthavn Schweiz
Biludlejning Geneve Lufthavn Schweiz


Er du passager fra Frankrig, eller skal du til Frankrig, er det ikke nødvendigt at skulle igennem schweiziske told- og immigrationsmyndigheders kontrol, men det forudsætter, at du kun opholder dig i den franske del af lufthavnen.

Genève Lufthavn er beliggende i kommunerne Le Grand-Saconnex og Meyrin. I 2012 passerede 13,9 millioner mennesker lufthavnen. Desuden havde Genève Lufthavn næsten 193.000 start og landinger. Ligesom det er den næststørste by, blev det også den næst-travleste lufthavn i Schweiz det år - endnu engang efter Zürich.

Af faciliteter i lufthavnen er der et stort udvalg af spisesteder, barer og butikker samt banker, muligheder for at veksle penge og pengeautomater. Desuden har lufthavnen en del business faciliteter som kontorer og store konferencerum. Der er trådløst WiFi, og man kan få en rundvisning i lufthavnen. Forkortelsen for lufthavnen lyder enten GVA eller LSGG.

Om Genève
I Genève ligger FN’s hovedsæde, hvormed byen også kaldes for Capital of Peace. Byen er omgivet af alper og flotte landområder. Desuden ligger byen ud til en enorm sø.

Genève er en by, der er til at overskue med et areal på knap 16 kvadratkilometer. På trods af det forholdsvis lille areal har byen spændende butikker og overdådige restauranter (fem steder har Michelin stjerner). Ligeledes er der smukke promenader og parker samt historisk arkitektur, du kan udforske.

Ved søen kan du komme på bådtur og se byen fra vandet. Der er en gammel bydel med små gader og et utal af kulturelle muligheder som opera og teatre. Med andre ord kan du foretage dig alt, du er i humør til, når du er i byen. Og tager du afsted om vinteren, kan du stå på ski.

Udforsk Genève og omegn
I Genève og omegn finder du nogle af de smukkeste landområder i Europa, derfor vil en køretur være en oplevelse i sig selv. Der er rig mulighed for at leje en bil for eksempel i Genève Lufthavn. Halvanden times kørsel fra Genève ligger Gruyères, som er en middelalderby - her kan du blandt andet høre om chokoladens historie på en chokoladefabrik. Vejen dertil er på motorvej, hvor udsigten med tårnhøje alper og kuperede bakker er yderst imponerende.