Billeje fra Edinburgh Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Edinburgh Lufthavn.Information om Edinburgh Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Edinburgh Lufthavn
EDI
Edinburgh
Skotland

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Edinburgh Lufthavn den 2. billigste lufthavn at leje bil fra i Skotland.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Edinburgh Skotland, Storbritannien


Telefon: +44 8444488833

ANDRE NAVNE:
Port-adhair Dhùn Èideann

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 5 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Skotland

Lufthavn
Sted
Aberdeen
Glasgow


Generel information om Edinburgh Lufthavn

Edinburgh Lufthavn helt kort
Edinburgh. Hovedstaden i Skotland. Der hvor mange rejser til - især med fly. Faktisk er Edinburgh Lufthavn den travleste lufthavn i Skotland samt blandt en af de travleste i Storbritannien. Et af de seneste tal fra 2014 lyder på omkring 10,2 millioner mennesker, der besøgte lufthavnen. Edinburgh er en by, du bare må opleve, men hvis du skal flyve dertil, og du ikke er meget for menneskemylder, så kan du vælge billeje, når du ankommer til Edinburgh Turnhouse Lufthavn. Med en bil kan du hurtigt og nemt komme derfra.
Biludlejning Edinburgh Lufthavn
Biludlejning Edinburgh Lufthavn


Biludlejning - kom hurtigere frem til destinationen
Med så mange mennesker i Edinburgh Turnhouse Lufthavn, kan man godt føle helt klaustrofobi, når man ankommer. Og det starter fra, du træder ud af flyet til, du ankommer til destinationen. Medmindre du vælger billeje direkte fra lufthavnen.

For det første skal du ikke sidde i en propfyldt bus eller anden form for offentlig transportmiddel. For det andet undgår du, at bussen kører forbi dig, fordi der er så mange, der skal med. Hvorfor ikke undgå ventetiden og alle menneskerne og ankom let til destinationen med billeje?

Edinburgh næststørste turistby i Storbritannien
Edinburgh er en populær destination for turister. Den næstmest populære i Storbritannien lige efter London. Det er forståeligt.

Den skotske hovedstad byder på en masse historie, smukke landområder, slotte og ikke mindst whisky. Oplev unik georgiansk arkitektur og interessante seværdigheder. Er tiden knap, er en af de vigtigste seværdigheder, som du bare må besøge Edinburgh Castle. Slottet er placeret oppe på en gammel vulkan i det centrale Edinburgh - så der er en flot udsigt udover byen. Her skal du helt klart sætte et par timer af til besøget for at få det hele med.

Derudover kan du opleve Royal Mile, som er en strækning i Old Town. Den stammer helt tilbage fra middelalderen. Her kan du se flot, historisk arkitektur, museer, eller du kan tage en bid mad på en café eller nyde en øl på en af de gamle pubber. Ellers er der også store muligheder for shopping i Edinburgh - der virkelig er foran mange byer på dette punkt. Der er de vildeste stormagasiner og varehuse med mærkevarer.

Måske får du også lyst til at nyde stilheden lidt og komme væk fra midtbyen ved at se de smukke landskaber, som Edinburgh også byder på. Det er alletiders måde at tage et break fra den travle by på. Du vil også kunne slappe af på din ferie, ikke sandt?

Lav din egen kør-selv-tur
Der findes utallige steder, du bør se i Edinburgh og omegn. Du kan få alle ønsker opfyldt, hvis du vælger biludlejning på din tur til Edinburgh. Du kan komme ud til særlige seværdigheder i nærheden af Edinburgh. Hvad med at se, hvordan det var at arbejde i en kulmine i gamle dage? Det er også lettere at blive ved seværdighederne i længere tid eller vende tilbage til dem med en bil. Bilen giver dig bare den ekstra frihed.

Desuden kan du komme ud at nyde den flotte natur, som Edinburgh også er særligt kendte for. Biludlejning i Edinburgh Turnhouse Lufthavn ligger omkring 10 km. fra centrum. Så har du bestilt et hotel eller lignende i Edinburgh, kan du nemt og bekvemt komme dertil med bilen. Og så har du bilen til at nå alt det, du vil resten af turen.


Senest fundne priser på billeje fra Edinburgh Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Fiat 500
17-07-2021
103,- pr. dag
Fiat 500
02-09-2021
115,- pr. dag
Fiat 500
10-09-2021
128,- pr. dag
Volkswagen Caddy Combo Van
06-08-2021
150,- pr. dag
Fiat 500
05-09-2021
152,- pr. dag