Smileys viser vejen til god billeje

Nyheder - AF - Opdateret 8. februar 2017
BillejePris.dk introducerer smiley system der guider dig til den gode billeje. Ved at holde øje med hvilke smileys hvert enkelt lejebil har, kan du let se hvilke tilbud der er gode og hvilke der er mindre gode.

Smiley
De tilbud vi finder når vi undersøger markedet for biludlejning bliver nu tildelt smileys indenfor forskellige kategorier, så du lettere kan finde de gode priser.
Neutral brændstof politik giver grøn smiley
Danskernes foretrukne feriemål er Sydeuropa og mange benytter sig af at leje bil på ferien. Fornuftigt nok undersøger mange priserne og booker hjemmefra, men desværre har det vist sig at nogle få selskaber skilter med utrolig lave priser for så at opkræve gebyr på eksempelvis brændstof når man afhenter bilen lufthavnen. Det er der nu råd for - som den eneste af de mange prissøgemaskiner der findes til billeje rundt omkring, introducerer BillejePris.dk nu et smiley system, så det er let at se hvilke biler der bliver opkrævet ekstra gebyr for brændstof på.

De fleste prissøgemaskiner skilter ikke særlig tydeligt med hvilken brændstof politik der tilknyttet leje af den enkelte bil, selvom det har stor betydning for den endelige pris.

Nogle selskaber kræver nemlig at man betaler for en fuld tank benzin når man afhenter bilen, men refunderer ikke for eventuelt ubrugt brændstof. Dermed ender lejebilen med at have kostet mere end hvad man troede hjemmefra.

Hvis man bruger BillejePris.dk som søgemaskine til billeje i udlandet, kan man fremover kigge efter den grønne smiley ud for hver enkelt bil. For at få en grøn smiley skal en bil have neutral brændstof politik. Det vil sige at bilen skal afleveres med samme mængde brændstof som ved udleveringen, så der ikke er andre ekstra udgifter til brændstof end det man rent faktisk bruger.

Afhentning i lufthavnen giver grøn smiley
En anden ting som kan overraske hvis man blot tager den første og billigste lejebil i en tilfældig søgemaskine, er at biludlejeren ikke altid har kontor i den lufthavn man booker lejebilen fra. Man kan altså komme ud for at man ikke afhenter bilen i lufthavnen, men skal køres til udlejningskontoret fra lufthavnen, før man kan få sin bil.

Dette er ikke nødvendigvis dårligt, hvis man sparer penge på sin billeje ved det, men det er rart at være informeret om. Hvis man sammenligner priser med BillejePris.dk på billeje fra en lufthavn i udlandet, vil biler hvor afhentningsstedet ikke er inde i selve lufthavnen være markeret med en gul smiley, så man tydeligt kan se at der er transport til afhentningsstedet.

Send feedback
Skal du leje bil i udlandet?
Søg billig billeje hos flere selskaber på én gang.