Pristjek Gran Canaria - lejebil fra Las Palmas

Spanien - Gran Canaria - Pristjek - AF - 3. august 2012
De Kanriske Øer
December til februar er kendt som højsæson for europæiske tursister på Gran Canaria og vi tog derfor et tjek på priserne på billeje en uges billeje på Gran Canaria i juleferien 2012. I vores pris tjek på billeje på Gran Canaria tog vi udgangspunkt i billeje fra Las Palmas lufthavn, som er den lufthavn hvor alle rejsende fra Europa ankommer til. Lufthavnen Las Palmas har tidligere været kendt som Gando Lufthavn da den ligger i bugten Gando - Bahia de Gando. Fra lufthavnen er der kun 30 minutters kørel til det lækre Maspalomas eller ca. 20 minutter til Las Palmas centrum.

Pris tjek
Pris tjek blev foretaget 3. august 2012.
Lejeperiode 21. december til 28 december.
Afhentning fra Las Palmas Lufthavn på Gran Canaria.

Se generel information om pris tjek.

Punto for under 1.000 kroner
Hvis man ikke behøver så meget plads kunne man ved vores tjek få en Fiat Punto eller tilsvarende for 916,- hos holiday autos. Denne bil er dog uden aircondition og har kun to døre og har man har behov for en større bil med aircondition kunne man få en 4 dørs VW Polo med aircondition til 1.1151,- - dette ligeledes hos holiday autos.

Automatgear, klima og masser af plads
Når man lejer bil direkte fra lufthavnen kan det somme tider være en udfordring af få plads til baggagen og derfor kan det godt betale sig at leje en lidt større bil, så man er sikker på at man kan have plads til det hele. Hvis man udover pladsen også gerne vil have den rolige og stressfrie kørsel som automatgear giver, kan man eksempelvis vælge en Mercedes A eller tilsvarende der ved vores tjek kunne fås for 2.446,- fra Las Palmas lufthavn 21. december til 28 december.

Plads til hele familien for 2.500,-
Hvis hele familien skal afsted og hygge sig i juleferien på Gran Canaria kunne man få en VW multivan med plads til 7 personer til lige omring 2.500,- for en uges billeje fra Las Palmas lufthavn. Prisen er selvølgelig lidt mere end for en Fiat Punto, men tilgengæld har man så også en bil hvor hele familien kan komme rundt på øen på en gang.

Om Gran Canaria
Gran Canria har ca. faste 2 mio. indbyggere og ligger ud for Afrikas vestilige kyst ca. 1200 km. fra det spanske fastland. Europæerne valfarter i stor stil til Gran Canaria i højsæsonen som er December til Oktober, mens rejsende fra Spanien typisk besøger øen om sommeren fra maj til oktober. Gran Canaria har dog sol hele året rundt og temperaturen kommer sjældent under 17 grader hvilket gør øen til et oplagt feriemål.

Billeje i Spanien?
Søg billig billeje hos flere selskaber på én gang.