Billeje fra Alicante Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Alicante Internationale Lufthavn.Information om Alicante Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Alicante Internationale Lufthavn
ALC
Alicante
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Alicante Lufthavn er Ca. 3 timer og 25 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Alicante Lufthavn den 3. billigste lufthavn at leje bil fra i Spanien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
03195 El Altet Alicante, Spanien


Telefon: +34 913 21 10 00

ANDRE NAVNE:
Aeropuerto de Alicante
El Altet


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 11 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Alicante Lufthavn

Alicante Internationale Lufthavn fakta
Alicante International Lufthavn hedder på spansk Aeropuerto de Alicante. Lufthavnen er placeret i Valencia-regionen og konkurrencen om billeje er stor. I periode kan man leje biller i miniklassen for omkring ca. 60,- pr. dag.
Biludlejning Alicante Internationale Lufthavn
Biludlejning Alicante Internationale Lufthavn


Alicante International Lufthavn hed oprindeligt El Altet og er den sjette travleste lufthavn i Spanien – denne påstand er baseret på antallet af passagerer. Lufthavnen er samtidig den vigtigste lufthavn for provinserne Alicante og Murcia.

Turister fra hele Europa
Alicante International Lufthavn ligger ni km sydvest for Alicante og ca. 10 km øst for Elche – Elche ligger tæt ved Middelhavskysten. Op til 80 procent af passagerfly, der lander i Alicante International Lufthavn er internationale. Det største antal passagerer kommer fra Tyskland og Holland. Byer og regioner såsom Madrid, Palma de Mallorca og Barcelona er meget populære indenlandske regioner, hvad angår rejse frem og tilbage. Alicante lufthavnen er inde i en rygende udvikling, hvor både den internationale og indenlandske passagertrafik er steget markant i de sidste 10 år.

Tilbage i år 2011 håndterede Alicante International Lufthavn ca. 10 millioner passagerer, ca. 76.000 flyoperationer og godt og vel 3.000 tons fragt. Alt dette gør lufthavnen i Valencia til en af de travleste lufthavnen og en af de 50 travleste i Europa.

Oplev Alicante med udlejningsbil
Ønsker man at gå på opdagelse i det smukke Alicante, anbefales det at benytte sig af billeje. Alicante er en fantastisk smuk spansk by med ca. 330.000 indbyggere. Der findes en masse smukke kulturskatte i Alicante som man kan opleve ved brug af billeje. Det er fantastisk at køre gennem byen i en bil man har lejet, og opleve den naturrige region. Alicante er faktisk en af de hurtigst voksende byer i Spanien, men det er ikke kun på grund af den stigende turisme – den gode placering som byen har, spiller også en kæmpe rolle i Alicantes massive succes som by.

Alt dette kan du opleve ved at benytte dig af billeje. Her på siden guider vi dig lynhurtigt gennem de forskellige muligheder inden for billeje.


Senest fundne priser på billeje fra Alicante Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Fiat Panda
17-08-2024
174,- pr. dag

Køretider i bil fra Alicante Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Santa Pola
15 minutter
Torrevieja
40 minutter
Benidorm
45 minutter
Murcia
45 minutter
Elx
20 minutter