Billeje fra Almeria Luftfhavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Almeria Luftfhavn Lufthavn.Information om Almeria Luftfhavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Almeria Luftfhavn Lufthavn
LEI
Almeria
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Almeria Luftfhavn er Ca. 3 timer og 40 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Carretera Níjar, Almeria, Spanien


Telefon: +34 902404704

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
8 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Almeria Luftfhavn

Almeria Luftfhavn Lufthavn fakta
Går din rejse til skønne Costa de Almeria, vil du blive mødt af et sandt ferieparadis. Et område, der er kendt for sine lækre, hvide sandstrande, skønne sommervejr, fantastiske mad og ikke mindst spændende kulturskatte, så som Spaniens største borg, Alcazaba.

Smukke sandstrande og krystalklart vand
Almeria Lufthavn fører dig til Almeria kysten, som ligger i det sydøstlige hjørne af Andalusien. Her er de oplagte feriedestinationer Aguadulce, Roquetas de Mar og Almerimar. De to byer Aguadolce og Roquetas de Mar er forbundet af en cirka 15 kilometer lang, hvid sandstrand med krystalklart vand. Strandende på Costa de Almeria ligger ud til det varme Middelhav, og i højsæsonen ligger vandets temperatur på behagelige 21 grader eller derover. Grundet placeringen ved vandet, vil sydens varme aldrig slå lige så hårdt som inde i midten af landet, så gennemsnitstemperaturen på 27 grader klares let, grundet den lette brise fra vandet.

Der findes flere skønne hoteller med det til fælles, at de alle ligger med et smuk udsigt over Middelhavet. Af aktiviteter byder området på lækre golfbaner, flotte lystbådehavne, kitesurfing, dykning, sejlads m.m.

Når sulten melder sig efter en hel dag i sydens sol, på den lækre strand eller på golfbanen, er det muligt at nyde flere lokale lækkerier, til at stille sulten. Området er især kendt for deres brug af lækker friskfanget fisk, direkte fra Middelhavet, samt deres brug af udsøgte råvarer fra området. Her kan man få alt hvad ens hjerte begærer.

Aktiviteter i og omkring Almeria Kysten
Vælger man at leje en bil i Almeria Lufthavn, vil det også være muligt at tage ud og se nogle af de andre byer, som ligger i området. Blandt andet er det muligt at køre en tur til Granada, hvor Spaniens største turistattraktion Alhambra ligger. Alhambra er den gamle sultans paladser og haver, som ligger i Granada. Hvis det ikke er paladser og smukke haver der vækker interessen huserer Granada også en af Andalusiens aller smukkeste og mest storslåede katedraler.

Har man mod på en lidt længere køretur findes der blot 90 km fra Almeria en smuk landsby ved navn Mojácar. Landsbyen er kendt for sine smukke hvidkalkede huse, og sin smukke udsigt. Grundet landsbyens høje placering i bjergene er der den smukkeste udsigt deroppe fra.