Billeje fra Lanzarote Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Lanzarote Lufthavn.Information om Lanzarote Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Lanzarote Lufthavn
ACE
Lanzarote
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Lanzarote Lufthavn er Ca. 5 timer og 15 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Lanzarote Lufthavn den 6. billigste lufthavn at leje bil fra i Spanien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Arrecife Ciudad, s/n, 35500 Arrecife, Las Palmas, Spanien


ANDRE NAVNE:
Arricife Lufthavn

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 4 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Lanzarote Lufthavn

Lanzarote Lufthavn ganske kort
Lanzarote lufthavn Arrecife ejer to terminaler – henholdsvis T1 og T2. Terminal2 er udelukkende i brug for flyvninger til andre kanariske øer. Terminal1 derimod bliver brugt til alle andre flyvninger. Lanzarote lufthavn Arrecife betjener hvert år ca. 5,5 millioner passagerer – heraf er de fleste fra enten Storbritannien eller Tyskland.
Biludlejning Lanzarote Lufthavn
Biludlejning Lanzarote Lufthavn


Lanzarote lufthavn Arrecife ligger godt og vel fire kilometer fra hovedstaden (Arrecife). Det betyder, at man skal tænke over de forskellige transportmuligheder, der eksisterer, for at kunne komme ind til hovedstanden. Der kører desværre ingen tog på Lanzarote, hvorfor man må vælge mellem offentlig transport i form af bus eller taxi eller benytte sig af biludlejning.

Mange muligheder for billeje
Vælger man at tage bussen, skal man være forberedt på at skulle vente 30 minutter eller derover, da busserne kun stopper ved hvert stoppested to gange i timen. Den letteste og mest behagelige løsning er selvfølgelig billeje. Med biludlejning bestemmer man selv tempoet på sin rejse, og kan køre når man vil – og hvor hen man vil.

I Lanzarote lufthavn Arrecife er det muligt at benytte sig af billeje. I ankomsthallen findes der forskellige skranker, hvor det er muligt at leje en bil. Typisk vil du biludlejningsfirmaer såsom Autos Reisen, Avis, Betacar, Cabrera Medina, Cicar, Felycar, Hertz og Payless. Alle disse selskaber kan være svært at overskue, hvorfor det anbefales at tjekke mulighederne for billeje hjemmefra.

Vi giver dig overblikket
Vi kan være behjælpelige med at gennemsøge markedet for billeje tilbud. Benyt formen øverst på siden og få et godt overblik over, hvilke selskaber der for tiden er billige, og hvor man kan hente god værdi for pengene. Ydermere kan vi hjælpe dig med at finde et biludvalg, der netop stemmer overens med dine behov. Det vil sige, at din ønskede bil står klar til at køre, når du lander i Lanzarote lufthavn Arrecife.

Senest fundne priser på billeje fra Lanzarote Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Smart Forfour
26-04-2024
91,- pr. dag

Køretider i bil fra Lanzarote Lufthavn


Destination
Ca. køretid
La Santa
30 minutter
Arrecife
10 minutter
Puerto del Carmen
10 minutter
Costa Teguise
15 minutter
Playa Blanca
30 minutter