Billeje i Alcudia på Mallorca

Spanien - Alcudia - Mallorca - AF - Opdateret 3. september 2017
Mallorca er en af danskerne favorit feriedestinationer og mange ender i den smukke badeby Alcudia, der ligger i det nordøstlige Mallorca. Alcudia er skøn, men strækker sig også over en forholdsvis lang strækning og derfor vælger mange også at leje en bil når de holder ferie i Alcudia.

Alcudia
Mange danskere vælger at leje bil i Alcudia, hvis de vil rundt og se hele Alcudia. Foto: Den gamle by i Alcudia. iStockPhoto
Alcudia på Mallorca er kendt for sine børnevenlige strande og gode hoteller. Hvert år rejser tusindvis af danskere til Mallorca og mange af dem tager til Alcudia i det nordøstlige Mallorca.

Billeje i Alcudia kan være en god ide hvis man eksempelvis vil en tur ind til Palma by og se katedralen. Bag Katedralen finder man små hyggelige gader med spisesteder og små butikker. Både dem med de lave priser og dyrerer mærkevare butikker. Turen til Palma fra Alcudia tager ca. en time.

Det kan også være man gerne vil se den gamle by i Alcudia og derfor vil leje en bil for at komme hurtigt frem og tilbage. I den gamle by finder man et væld af hyggelige spisesteder og et stort marked med lokale specialiteter to gange om ugen.

Inden man lejer bil fra Alcudia, bør man overveje om det er bedre at leje bilen direkte fra Palma Mallorca Lufthavn. Lejer man bil fra lufthavnen sparer man transfer med rejseselskabet eller taxa som man ellers skulle have.

Taxa fra lufthaven til Alcudia koster ca. 600,- og skal man alligevel betale taxa eller transfer frem og tilbage, kan man overveje om det er billigere med bil fra lufthavnen end at leje den i Alcudia.

Turen i bil fra lufthavnen til Alcudia er ligetil, så snart man har fundet motorvejen Ma-13. Den finder man let ved at følge skiltene fra lufthavnen til Ma-19, som hurtigt bliver til Ma-20 som kort efter igen har en afkørsel mod Ma-13. Og herefter er det bare lige ud i en times tid til man ender i Alcudia.

Vil du alligevel helst leje bil fra Alcudia, kan du hurtigt danne dig et overblik over priserne ved at benytte vores søgemaskine, der undersøger priserne på billeje hos flere forskellige biludlejere i Alcudia, på én gang.

Send feedback
Billeje i Spanien?
Søg billig billeje hos flere selskaber på én gang.