Billeje fra Fuerteventura Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Fuerteventura Lufthavn.Information om Fuerteventura Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Fuerteventura Lufthavn
FUE
Fuerteventura
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Fuerteventura Lufthavn er Ca. 5 timer og 20 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
35610 Puerto del Rosario, Las Palmas, Spanien


Telefon: +34 902 40 47 04

ANDRE NAVNE:
El Matorral Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 4 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Fuerteventura Lufthavn

Fuerteventura Lufthavn helt kort
Fuerteventura lufthavn ligger kun fem kilometer syd for byen Puerto del Rosario i nærheden af Caleta de Fuste, der fungerer som centrum for turisterne. Faktisk er Puerto del Rosario hovedstaden på den kanariske ø, hvorfor det er meget fordelagtigt, at Fuerteventura lufthavnen er placeret så tæt på ”storbyen”. På grund af den massive travlhed, der hersker i Fuerteventura lufthavn, er der planer om at bygge en ny lufthavn på øen.
Fuerteventura
Fuerteventura


Paradis for surfere
Kigger man på Fuerteventura rent geografisk, er det den næststørste kanariske ø, der tilhører Spanien. Mange surfere benytter øen til at opholde sig på i forbindelse med træningslejre, konkurrencer osv. Og dette er ikke helt tilfældigt, da Fuerteventura faktisk betyder ”en stærk vind”. Navnet stammer fra øens forskelligartet klima. Den kolde vind (Gota Fria) bliver vekslet med den varme vind (Calima) fra Sahara. Dette vindsystem sikrer, at surferne har de bedst mulige forhold til at ride på den smukke bølge. Surferne benytter ikke kun Fuerteventura lufthavn til at opnå en god og stærk vind, men de benytter den især også til at se de smukke strande, som øen besidder.

Den offentlige transport kan være trættende
Den offentlige transport som øen tilbyder er i et vidst omfang meget begrænset. Derfor anbefales det at benytte sig af billeje. Med billeje er du sikker på at kunne nå til enden af dine destinationer. Den offentlige transports begrænsning kan vanskeliggøre dine forhåbninger om at se og besøge visse steder på øen. Hvis man ønsker at se øen på en afslappet måde, er billeje klart at foretrække. Du styrer selv tempoet på din tur, og du kan nå at se det hele, da man med leje af bil kan køre øen tynd for oplevelser. Det kan man desværre ikke med den offentlige transport, da den i et vidst omfang stadig er underlagt visse begrænsninger. Der er klart flere fordele end ulemper ved at benytte sig af billeje.


Køretider i bil fra Fuerteventura Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Puerto del Rosario
10 minutter
Costa Palma
55 minutter
Las Playitas
40 minutter
Corralejo
35 minutter
Caleta de Fuste
10 minutter